None

Apa de mare

     Apa de mare este folosită în terapia naturistă atât în tratamente externe cât şi interne. Este o apă minerală care conţine clor, sodiu, magneziu şi sulf, o combinaţie benefică pentru organismul uman. Pe lângă aceasta mai conţine oligoelemente (zinc, titan, cobalt, iod, crom, litiu, aur, argint etc.).

     În ultimul timp, se acordă o atenţie deosebită administrării apei de mare ca protector al căilor respiratorii, atât la copii cât şi la adulţi, acţionând împotriva nasului înfundat, scurgerilor nazale, durerilor de gât, tusei etc.

     Irigările nazale cu soluţii speciale pot ameliora simptomele în alergiile de primăvară. Astfel de proceduri pot fi eficiente în prima fază a alergiilor, deoarece ajută la eliminarea alergenilor şi a secreţiilor din nas.

    Instilaţiile nazale se folosesc în diferite afecţiuni, cum ar fi rinita atrofică (atrofierea mucoasei nazale), atunci când, din diferite cauze, mai ales a utilizării de soluţii vasoconstrictoare nazale, mucoasa din nas nu mai are funcţionalitate. Irigările de acest gen ajuta la eliminarea crustelor formate în nas. Sprayurile nazale pe bază de sare de mare sunt utile în cazul anosmiei (dispariţia mirosului) şi a astmului bronşic.

     Pentru a preveni şi trata afecţiunile de mai sus, dr. Ionuţ Moraru vă PROpune gama NAZOMER® cu următoarele produse noi :

Nazomer® Alergo Stop (50 ml) – combate alergiile!

     Soluţie hipotonă de apă de mare, filtrată microbiologic, cu extracte din plante "reci", cu efecte "cortizon-like", antiseptice şi antiinflamatoare, benefice pentru lavajul mucoasei nazale cu îndepărtarea alergenilor. Poate fi utilizată pentru menţinerea confortului atât profilatic cât şi curativ.

 NAZOMER® JUNIOR ( 30/ 50 ml) – special creat pentru copilul tău!

     Are la bază soluţie marină hipotonă ( 0,7g/l), dedicată copiilor şi persoanelor sensibile la concentraţiile mari de sare. Favorizează curăţarea foselor nazale prin îndepărtarea mucozităţilor şi a crustelor; produce hidratarea mucoasei nazale, protejând-o astfel de pătrunderea microorganismelor patogene. Reduce şi calmează fenomenele locale, favorizând astfel respiraţia, îndeosebi la nou-născuţi şi copii.

Spray-uri cu soluţie marină hipertonă:

  • NAZOMER® (15/ 30/ 50 ml) - poate fi utilizat în cazul copiilor şi sportivilor cu probleme la nivelul foselor nazale.
  • NAZOMER® HA (30/ 50 ml) - adaosul de acid hialuronic în soluţia marină, filtrată microbiologic, potenţează efectele benefice ale apei de mare, asigurând gradul optim de hidratare şi susţinând buna funcţionare a celulelor ciliate; folosit în cazul rinitelor alergice caracterizate prin secreţii nazale apoase.
  • NAZOMER® EXTRA (15/ 30/ 50 ml) - produsul asigură o creştere a imunităţii locale şi reduce inflamaţiile; este util în cazul rinitelor microbiene caracterizate de secreţii mucopurulente; fluidizează secreţiile nazale, uşurând respiraţia datorită uleiurilor eterice conţinute - de busuioc (antiseptic); eucaliptul potenţează efectele antiseptice, calmante şi de uşurare a respiraţiei prin decongestionarea foselor respiratorii.
  • NAZOMER® FORTE (15/ 30/ 50 ml) - datorită combinaţiei apei de mare cu extract de echinacea, creşte imunitatea locală; fluidizează mucozităţile şi favorizează eliminarea lor. Extractul de echinacea conferă o puternică acţiune antibacteriană, antifungică şi antivirală. Poate fi folosit şi în mod preventiv în sezonul rece (datorită administrării de echinacea, care se absoarbe rapid de la nivelul mucoasei nazale), fiind un adevărat 'vaccin natural'.
  • NAZOMER® PROP (15/ 30/ 50 ml) - reduce sângerările minore ale mucoasei nazale şi favorizează cicatrizarea posibilelor leziuni ale acesteia.

     Se recomandă lavajul nazal cu apă de mare atât pentru igiena zilnică, dar şi ca tratament adjuvant al infecţiilor din sfera O.R.L. Aceste produse nu creează dependenţă!

 Pentru mai multe detalii sau comenzi vă rugăm să sunaţi la numărul 021.351.47.77 sau să accesaţi site-urile noastre: www.medicalab.ro şi www.pronaturashop.ro .

Comentarii


maryaa

Ca produs natural cu solutie salina se poate folosi gama de produse Xlear care contin xylitol (produs natural 100 % obtinut prin fermentatie si cu efecte antibacteriene), apa purificata si sare de mare si extract de seminte de grapefruit. Acestea sunt calmante si hidratante. Kid\'s Xlear e varianta pentru copii. Mai multe detalii gasiti pe www.xlear.ro. Puteti cere parerea medicului specialist cu privire la avantajele folosirii acestor produse

Oct. 9, 2012, 2:23 p.m.
0
0
Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha