None

Forţa vindecătoare a microalgelor

     Alge albastre-verzi sunt cele mai vechi organisme vegetale cunoscute. Se presupune că în urmă cu 300 de milioane de ani au colonizat Pământul, contribuind la generarea oxigenului atmosferic.

     Spirulina (Spirulina platensis) este o algă cu un conţinut bogat în pigmenţi clorofilieni, proteine, aminoacizi esenţiali, hidraţi de carbon, acizi graşi (dintre aceştia cel mai important fiind acidul alfa linoleic), carotenoizi, vitamine, steroli şi compuşi minerali.

     Spirulina este un supliment alimentar ecologic pur. Ea conţine peste 50 de principii bioactive care intervin în reglarea tuturor funcţiilor organismului, prezentând rol antitoxic, prin facilitarea eliminării metalelor grele, toxinelor; normalizează schimburile de substanţe la nivel celular;  acţiune antioxidantă; creşte capacitatea de apărare a organismului; este benefică în afecţiuni oculare; hipolipemiant şi hipoglicemiant; controlează senzaţia de foame şi pofta de mâncare; ajută procesele digestive.

     Dr. Ionuţ Moraru vă PROpune următoarele produse pe bază de spirulină: Spirulina, Spirulina Plus®  şi  Spirulina Vârstei a III-a® .

     Algele roşii  reprezintă unul dintre cele mai vechi grupuri de eucariote din punct de vedere filogenetic.

     Algele roşii au forme şi dimensiuni variabile, de la câţiva microni până la 1 m lungime şi pot popula mările şi oceanele până la 175 m, adâncime la care pătrund doar razele ultraviolete ale soarelui, ce pot fi absorbite de pigmentul ficoeritrina - specific algelor roşii. Produse care au la bază alge roşii:

     Lithothame (Lithothamnium calcareum) - este o algă roşie, cu un conţinut bogat în minerale şi oligoelemente  perfect asimilabile de organismul uman, fiind astfel de ajutor în cazul carenţelor de calciu, fier şi magneziu. Carbonatul de calciu este un bun antiacid, reduce aciditatea gastrică, fiind indicat şi  în afecţiuni reumatismale.

     Antiacid®  – Produs nou, compus din lithothame, roiniţă, salcâm, argilă şi opunţia, scade aciditatea gastrică prin neutralizarea secreţiei gastroduodenale şi susţine astfel buna funcţionare a tractului digestiv; are efect antispastic şi uşor sedativ.

     Algele verzi  - Chlorella (Chlorella vulgaris)  este o algă verde cu un conţinut bogat în proteine şi alţi compuşi care susţin procesele metabolice ale organismului şi îl susţin în perioade caracterizate de o imunitate scăzută. Are contribuţie în alimentaţie prin aportul mare de fibre celulozice, acestea accelerând tranzitul intestinal, fiind astfel de ajutor în cadrul programelor de detoxifiere şi/sau remodelare corporală. Clorofila acţionează ca protector al membranelor celulare, reducând efectul nociv al radicalilor liberi; favorizează regenerarea celulară. De asemenea, chlorella are un conţinut mare de calciu, magneziu, fier şi iod (de ajutor în cazul carenţelor acestor minerale).

     A nu se consuma de persoanele cu dereglări ale glandei tiroide!

     Spirulina & Chlorella®  - Produsul măreşte performanţele sportive; este adjuvant în curele de slăbire.

     Fier biologic®  (sub formă de capsule şi sirop pe bază de miere) - pe lângă chlorella conţine şi măceş, care are un conţinut mare de vitamină C, crescând puterea de apărare a organismului; favorizează absorbţia fierului. Adaosul de ginseng susţine mecanismele naturale de apărare. Produsul este benefic în cazul carenţelor de fier.

     Produsele prezentate mai sus sunt disponibile în farmacii şi plafare.

     Pentru mai multe detalii sau comenzi sunaţi la numerele 021.351.47.77 sau 0724.330.875 sau accesaţi site-urile noastre: www.medicalab.ro şi www.pronaturashop.ro  

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha