None

Cum vindecăm cu ajutorul Medicinei Integrate Sciencemed

     Medicina Integrată Sciencemed este o abordare nou, revoluţionară a medicinei şi aduce câteva concepte inedite :

     Nu există boli, ci pacienţi. Fiecare om este unic şi de aceea trebuie gândit un tratament individualizat, unic pentru fiecare pacient. În cadrul Medicinei integrate Sciencemed se utilizează următoarele metode de tratament: terapie homeopatică, de biorezonanţă, fitoterapie, gemoterapie, terapie florală Bach, terapia de sinteză specifică medicinei clasice, acolo unde se impune.

     Pentru vindecare trebuie acţionat asupra întregului organism, nu doar punctual asupra unui organ sau sistem bolnav. Medicina Integrată Sciencemed, acţionează în profunzime, asupra terenului persoanei, asupra sistemelor de reglare ale organismului, pentru a reface starea primordială de echilibru în care ar trebui să se afle fiinţa umană. Medicina clasică se limitează cel mai adesea în a acţiona asupra consecinţelor bolii şi la atenuarea efectelor negative produse de ea în organism. Ca urmare, diferă şi rezultatele celor două tipuri de abordare medicală în prevenirea recidivelor şi în menţinerea unei stări de echilibru a organismului pentru un termen mai lung.

     Biorezonanţa permite verificarea corectitudinii alegerii tratamentului homeopatic, preparatului fitoterapic, gemoterapic sau a oricărui alt preparat considerat a fi necesar organismului. Ajută la aprecierea posibilelor efecte secundare ale unui medicament de sinteză util la un moment dat.

     Explorarea Electrosomatografică ajută la vizualizarea color şi în valori, a efectelor medicamentului homeopatic ţi a efectului terapiei de biorezonanţă imediat după aplicare, precum şi a efectelor de răspuns terapeutic al altor terapii.

     Medicina Integrată Sciencemed este singura metodă medicală prin care se poate detecta dezechilibrul la nivel energetic sau la nivel celular şi se poate interveni eficient pentru restabilirea echilibrului şi recăpătarea stării de sănătate chiar  înainte de declanşarea bolii în plan fizic.

     Conceptul “ Ştiinţa în armonie cu natura” specific medicinei integrate Sciencemed înseamnă utilizarea celor mai noi descoperiri ştiinţifice pentru a restabili starea de sănătate a oamenilor şi reuşeşte marea unificare a metodelor medicale, preluând ce este mai bun de la cele mai performante: homeopatie, biorezonanţă, electrosomatografie, fitoterapie, gemoterapie, fără a neglija medicina alopată.

     Biorezonanţa Paul Schmidt este o terapie blândă, care se aplică doar în sensul ARMONIZĂRII dezechilibrelor, fără efecte adverse.

     Terapia de armonizare urmăreşte o restabilire a memoriei iniţiale a tuturor celulelor corpului uman, o reaşezare în funcţiune a tuturor circuitelor energetice de comandă, de execuţie şi de control. Şedinţele de armonizare şi tabletele impregnate energetic  cu aceste informaţii fundamentale, reprezintă o echilibrare a biorezonanţei endogene, din interiorul corpului nostru.

     Cu ajutorul aparatului de biorezonanţă, se aplică la nivelul corpului oscilaţiile polarizate corespunzătoare structurilor bolnave. Oamenii cu capacitate de polarizare slabită sau absentă, au nevoie de o armonizare mai prelungită a câmpurilor lor blocate. Terapia prin biorezonanţă nu se adresează numai simptomelor organului lezat, ci simultan, centrilor aflaţi la comanda organului respectiv, centrii nervoşi superiori.

     Este foarte important  să controlăm influenţa câmpurilor perturbatoare înainte de a începe tratamentul. De exemplu, o terapie corectă la un pacient care acasă doarme cu radio-ul sub pernă este total anihilată de influenţa dezechilibrantă a radiaţiilor electromagnetice de la domiciliu. Terapia poate fi ţintită, dar sursa de dezechilibru trebuie înlăturată.

     Iar câmpurile electromagnetice perturbante sunt aproape imposibil de detectat de către individ, ele apărând recent în evoluţia omenirii iar organismul încă nu a avut suficient timp să îşi creeze mecanisme de apărare împotriva lor.

     Cu cât perioada de dezechilibru este mai mare, cu atât timpul necesar pentru armonizare şi obţinerea  precum şi menţinerea echilibrului  este mai mare,fiind afectate câmpuri energetice mult mai vaste ale organismului.

     Homeopatia  acţionează prin reechilibrarea funcţiilor principale ale organismului, îndeosebi prin întarirea apărării imunitare. Studii efectuate au arătat că acest lucru se realizează prin transmiterea unor mesaje de natură electromagnetică către celulele organismului dezechilibrat.

     Acţiunea remediului homeopat nu depinde de numărul de granule administrate, pentru că este o acţiune calitativă şi nu cantitativă. Remediile se administrează sublingual, ceea ce ajută ca principiul activ al medicamentului să se absoarbă direct în fluxul sanguin, evitând trecerea sa prin tubul digestiv şi ficat.

     Uneori, după administrarea iniţială a remediilor energetice homeopatice corecte, apare aşa-zisa ,,agravare terapeutică” care nu reprezintă agravarea bolii de fond propriu-zise, ci un răspuns reacţional al forţei vitale a organismului tratat care îşi amplifică activitatea de luptă contra bolii. Nu este un efect secundar deoarece remediul homeopatic acţionează prin energie şi informaţie şi nu prin doză şi toxicitate. Reacţia iniţială poate fi uneori neplăcută, dar nu periculoasă pentru viaţă. Remediul energetic pe care pacientul îl primeşte reprezintă, de fapt, o forţă direcţionată spre stimularea apărării  imunitare şi spre rearmonizarea întregii  activităţi celulare cu activitate tulburată.

     Legile vindecării din homeopatie sunt cunoscute ca Legile lui Hering, vindecarea începând cu organele vitale spre cele mai puţin importante, dinspre interior spre exterior, de sus în jos şi în odine inversă apariţiei simptomelor.

     Numeroase studii şi cercetări au ilustrat superioritatea remediilor homeopate comparativ cu tratamentele alopate.  Remediile homeopate au efect biologic şi în laborator şi în studii clinice. Nu sunt toxice şi nu au efecte secundare. Nu este necesară administrarea lor pe viaţă, ca în cazul multor tratamente clasice, decât dacă sunt boli care deja au determinat leziuni tisulare ireversibile.

     Prin întreaga medicină energetică urmărim realizarea unei stări de confort a pacientului, creşterea stării sale de bine pe durată lungă şi scăderea dependenţei sale de tratamente de sinteză care sunt periculoase pe termen lung, lucru pentru care este nevoie  de timp şi perseverenţa pentru a obţine rezultate stabile.

     Spre deosebire de medicina alopată, în care crizele se repetă cu aceeaşi intensitate sau chiar se agravează în ciuda tratamentului administrat cu aceleaşi doze sau chiar cu doze crescute, în homeopatie scopul este rărirea progresivă a administrărilor de remediu ,odată cu rărirea crizelor bolii de fond.

     Cele mai spectaculoase rezultate se obţin în tulburările funcţionale. Acestea sunt rapid reversibile, cum se întâmplă în majoritatea bolilor acute. La celălalt capăt se află bolile organice (organele interne au fost lezate profund) şi care necesită o atenţie şi o răbdare în abordare.

     În plus, utilizarea remediilor constituţionale, bine alese, este una dintre cele mai bune modalităţi de a preveni îmbolnăvirile, prin faptul că ajută cel mai bine organismul să se apropie de starea sa de echilibru chiar şi sub agresiunea diverşilor factori de mediu.

     Originea remediilor homeopate nu este doar din plante, aşa cum se crede deseori, ci şi din regnul animal si din cel mineral.

     Un principiu important al homeopatiei este administrarea unor ,,doze’’ foarte mici (infinitesimale), care să stimuleze forţa vitală să acţioneze în sensul ei fundamental de menţinere a vieţii, în caz contrar, aceasta riscând să fie anihilată de medicamente, poluanţi şi stress. Aceste substanţe trebuie să fie potenţate, dinamizate, moment în care informaţia substanţei iniţiale se transferă în moleculele de apă  a căror dispoziţie conformaţională se modifică caracteristic pentru fiecare substanţă în parte. Medicamentul homeopatic acţionează intrând în rezonanţă cu anumite frecvenţe ale organelor dezechilibrate ale corpului.

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha