11
None

Acid Hialuronic – 100% toleranţă – Remodelarea buzelor

     Remodelarea buzelor pentru a le da o formă mai plină, mai senzuală, nu necesită substanţe străine. Acidul Hialuronic face aceste corecţii fiind substanţa naturală prezentă în propriul nostru corp. La nivelul pielii creează volum, rezultând un aspect sănătos şi vital. Abilitatea pielii de a contracara efectele timpului şi de a arăta mai tânără, se datoreşte în mare parte acidului hialuronic. Există în majoritatea ţesuturilor şi funcţia sa cea mai importantă este de a susţine şi de a lega apa. Acidul Hialuronic este una din puţinele substanţe identice în toate speciile şi în toate tipurile de ţesuturi. De aceea, poate avea multiple aplicaţii medicale.

     DE CE SĂ FOLOSIM Acidul Hialuronic?

     Acidul Hialuronic restaurează aspectul tânar al pielii dvs. prin simpla adăugare la propria rezervă naturală. Acidul Hialuronic este realizat sub tehnologie NASHA, adică Non –Animal, Stabilized, Hyaluronic Acid. NASHA este primul acid hialuronic stabil, biodegradabil , non-animalic, sub forma a 3 tipuri de gel , care pot fi folosite individual sau în combinaţie. După injectare, gelul se leagă de apă şi în general efectul obţinut rămâne câteva luni.

     FOARTE IMPORTANT: Fiind un produs non-animal nu există riscul de a se transmite boli sau afecţiuni animale sau de a provoca reacţii alergice la pacienţi cu un teren alergic la anumite alimente, cum ar fi vită, pui sau ouă.

     Fiecare tip de Acidul Hialuronic se foloseşte pentru diferite scopuri, fiind elaborate special pentru efecte diferite, de la eliminarea ridurilor fine la mărirea buzelor în volum şi contur: •    Acidul Hialuronic – pentru mărirea buzelor şi corecţia ridurilor; •    Acidul Hialuronic TOUCH pentru corecţia ridurilor fine, de exemplu cele din jurul ochilor , a gurii, ridurile de pe frunte şi de la colţul gurii. •    Acidul Hialuronic PERLANE pentru remodelarea conturului feţei, a pomeţilor, a bărbiei, corecţia ridurilor adânci, mărirea buzelor.

     Diferenţa între produse constă în dimensiunea particulelor din gel. Toate produsele conţin acid hialuronic stabil 20 mg/ml şi soluţie fiziologică de Na Cl. Produsele se livrează în seringi sterile şi arată ca un gel incolor, transparent şi vâscos. Pentru rezultate optime se pot combina produsele.  

     Unul din importantele aspecte la Acidul Hialuronic, este că efectul este de lungă durată, însă nu permanent. Cât durează efectul depinde la fiecare persoană în parte, de mulţi factori cum ar fi vârsta, tipul de ten, stilul de viaţă, tonusul muscular, precum şi tehnica injectării. Particulele de gel sunt absorbite atât de încet încât aveţi timp pentru tratamente de întreţinere a efectului.

     În cazul remodelării buzelor se recomandă la 6 luni repetarea injectării. Injectarea se poate repeta de câte ori doriţi, combinată cu alte tratamente;

     CONCLUZII: Acidul Hialuronic este o alternativă plină de satisfacţii pentru îmbunătăţirea aspectului dumneavoastră, cu rezultate de durată. Nu sunt necesare teste şi analize prealabile.

     Procedura durează 30 de minute şi se realizează sub anestezie locală. Nu necesită o pregătire în prealabil a pacienţilor, se realizează în ambulator, în condiţii de siguranţă pentru pacienti, de către chirurgi plasticieni cu experienţă.  

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha