48
None

CANCERUL a mai pierdut un pas!

 Bio Bran/MGN-3 Arabinoxilan, probabil cel mai puternic imunomodulator NATURAL şi GMO free (nemodificat genetic)

     Când sănătatea este la mijloc, trebuie să ştim ce poate şi ce nu poatefacă un supliment nutritiv pentru noi. Nu strategiile de marketing trebuierecomande un asemenea produs, ci doar dovezile. Când avem în faţă situaţii care privesc viaţa şi moartea, este mai bineutilizezi suplimente cu rezultate documentate şi de la companii care îşi pot susţine afirmaţiile făcute la adresa produselor pe care le au, cu materiale obţinute din cercetări clinice, acceptate şi publicate.

     DAIWA Pharmaceutical Co, Ltd., Tokyo, Japonia, este o astfel de companie şi puteţi fi convinşi că, în urma studiilor efectuate, Bio Bran / MGN-3 Arabinoxilan a dovedit poate stimula, mai puternic şi mai eficient decât probabil oricare alt produs, un sistem imunitar slăbit din cauza stresului, a alimentaţiei nesănătoase, a poluării şi a altor factori care induc această stare.

Ce este BioBran?

     Bio Bran 1000/MGN-3 Arabinoxilan, supliment nutritiv natural şi GMO free (nemodificat genetic), este brevetat de pr. dr. Hiroaki Maeda - director de cercetare şi dezvoltare la Daiwa Pharmaceutical Co, Ltd, din Tokyo, Japonia,- şi utilizat din 1990 în diverse ţări de pe glob (SUA, Japonia, Germania, Anglia, Spania, Italia etc.). Dr. Mamdooh Gohoneum, profesor de imunologie la Drew, Universitatea de Medicină şi Ştiinte Medicale din Los Angeles, a realizat o mare parte din cercetarea privind răspunsul imunologic al organismului pentru suplimentul BioBran. El afirmă despre BioBran că este cel mai puternic imunomodulator cu care a lucrat în ultimii 20 de ani.

     Arabinoxylanul este o fibră activă dietetică, este extrasă din tăţa de orez, prin hidroliză parţială enzimatică, producând fracţiuni moleculare parţial solubile care pot fi absorbite din intestine într-o cantitate semnificativă ca modulator limfocitar. Hidroliza este efectuată cu un extract din ciuperca schiitake, utilizată în Japonia la tratamentul cancerului. Cu toate că enzimele ciupercii Shitake sunt utilizate în procesul de fabricare pentru hidroliză, nu există niciun conţinut de ciuperci măsurabil în produsul final, astfel că afecţiunile cu intoleranţă la ciuperci nu au niciun fel reacţie negativă la aceasta.

EFECTUL BioBran asupra organismului

     Atunci când organismul este slăbit sau într-o stare de boală, sistemul imunitar poate deveni suprasolicitat, iar activitatea celulelor imune poate deveni anevoioasă. Cercetările au dovedit ca BioBran/MGN-3 Arabinoxilan poate ajuta în mod considerabil la refacerea mecanismului natural de distrugere a celulelor tumorale şi la o creştere puternică a sistemului imunitar, astfel:

 • creşte semnificativ şi rapid activitatea limfocitelor, celulelor NK (Natural Killer cells, celule care distrug celulele canceroase) cu aproape 300%, dar şi activitatea celulelor B (produc anticorpi) cu 200% şi T (distrug celulele canceroase) cu 150%,
 • stimulează creşterea producţiei de citokine naturale precum Interferonii, Interleukinele, Factorii de Necrozare a Tumorilor (TNF) ,
 • induce creşterea Apoptozei şi a calităţii vieţii (QOL).

     Produsul BioBran 1000, în cei 20 ani de utilizare şi având o serie întreagă de studii care îl susţin (www.chemomed.ro, www.daiwa-pharm.com, www.jafra.gr.jp., www.biobran.org, www.dhdeurope.sk.), şi-a dovedit avantajele utilizării.

 MARTURII IN URMA UTILIZARII BIOBRAN

Cancer de colon, pulmonar si san.  Sunt din Tecuci si as dori sa impartasesc celor care au nevoie despre binefacerile miraculosului Bio Bran. In iulie 2010 am fost diagnosticata cu un cancer de colon plus metastaze pulmonare si la san. Tumora din colon masura 7,3 cm. Am inceput imediat tratamentul recomandat de medici : radioterapie si chimioterapie . In acelasi timp am inceput sa iau si Bio Bran avand confirmarea unui medic oncolog ca pot sa fac asta.Tratamentul oncologic a durat cinci saptamni, iar eu am putut sa-l suport usor. Bio Bran iau in continuare si ma simt bine.Tumora mea din colon a scazut cu 3 cm, nu mai sunt propusa pentru operatie.Ma simt si cred ca Bio Bran-ul ma ajuta.

Cancer la sân si plamani. Ma numesc P.E am 61 de ani şi sunt din Calafat. Acum şase ani am fost diagnosticată cu cancer la sân gradul 3. Am fost operata. După cinci ani de la operaţie boala a recidivat. Ma simţeam foarte rău, nu mai aveam poftă de mâncare, putere şi nici poftă de viaţă. Nu puteam să fac nici un efort deoarece oboseam foarte tare.

     În urma analizelor şi tomografului am fost diagnosticată cu noduli metastazici intercostali, subclaviculari şi la plămâni. Medicul nu le-a dat copiilor prea multe speranţe, urmând să rămân în spital pentru tratamentul cu chimioterapie, dar am cautat si soluţii alternative cu chimioterapia descoperind astfel BIO BRAN 1000

     Sunand la numarul postat pe site am obţinut mai multe informaţii de la compania Chemomed despre modul în care acţionează BIO BRAN şi astfel am hotarât să îl achiziţionăm. După câteva luni de chimioterapie în paralel cu BIO BRAN m-am simţit din ce în ce mai bine iar rezultatul analizelor mi-a dat şi mai multe speranţe.Starea mea începuse să se îmbunătăţească putând astfel să fac scurte plimbări şi reuşind chiar să ajung la greutatea pe care o aveam de obicei.

     Astăzi, la un an de la urmarea tratamentului de chimioterapie împreună cu BIO BRAN 1000, rezultatele analizelor au fost uimitoare, nodulii găsiţi acum un an au dispărut complet. Fiind foarte mulţumită de rezultatele acţiunii BIO BRAN-ului m-am decis să îl iau în continuare deoarece mă ajută să mă simt foarte bine.

Cancer ovarian. Mă numesc M.T. sunt din Deva, am 61ani şi în 9 martie am făcut trei ani de la operaţie. Cu trei ani înainte mi s-a pus diagnosticul de neoplasm ovarian bilateral, apoi puţin mai târziu s-a completat cu stadiul 3. Aceste zile au fost cele mai cumplite zile din viaţa mea. Deci, am fost operată, apoi am făcut chimioterapia cu taxol şi carbo, medicamente cu multe efecte secundare.

     Încă de la aflarea diagnosticului, copiii mei au căutat pe internet să afle totul, sau cât mai multe despre această boală. Am avut avantajul ca unul este medic şi amândoi ştiu câteva limbi străine şi în plus am vorbit deschis despre cum să încerc să lupt cu boala. Aşa am aflat de existenţa BIO BRAN 1000 / MGN3-lui, pe care l-am cumpărat la început din Canada, apoi din Anglia şi acum din România, produs care m-a însoţit de la începerea chimioterapiei până azi. Consider că în tot acest timp faptul că m-am simţit relativ bine, că mi-am putut continua activitatea, ca în toţi aceşti ani am avut un marker în valorile normale s-a datorat în mod deosebit BIO BRAN-ului…

 INDICAŢII:

Adjuvant în terapia medicamentoasă a cancerului, indiferent de stadiu, inclusiv leucemie (cancer de sân, prostată, plămân, colon, stomac, pancreas, rectal, vezică etc.);

 • Recomandat înainte, în timpul şi după perioada curelor radio şi chimioterapice (le îmbunătăţeşte rezultatele, le reduce efectele negative);
 • Hepatita B şi C (ciroza, cancer hepatic);
 • Diabet (noninsulino dependent);
 • Infecţii cronice (bacteriene, virale, fungice);
 • Tabagism, etilism, persoane cu deficite imunitare, SIDA, reumatism cronic etc.;
 • Persoane care provin din familii cu antecedente neoplazice.

 BENEFICII

 • Puternic imunomodulator;
 • Reduce în mod real efectele negative ale tratamentului chimioterapic şi radioterapic;
 • Efect rapid (la câteva zile de la administrare);
 • Îmbunătăţeşte cu adevărat calitatea vieţii (QOL);
 • Efect antioxidant şi antiinflamator;
 • Uşor de administrat (pudră solubilă sau tablete);
 • Natural şi GMO free (nemodificat genetic) indicat şi vegetarienilor;
 • Fără efecte secundare, nontoxic, indicat şi pentru copii;
 • Nu interferează negativ cu alte tratamente medicamentoase sau fitoterapice;
 • Nu necesita regim alimentar special;
 • Susţinut de studii efectuate şi publicate în Japonia, în SUA şi în Europa;
 • Calitate demonstrată în timp, utilizat cu succes de peste 20 ani la nivel mondial.
 • Înregistrat şi în România

     Accesând www.chemomed.ro veţi putea citi cartea ,,BioBran şi lupta pentru creşterea sistemului imunitar. Imunomodulaţia şi beneficiile sale pentru bolnavii de cancer" şi viziona filmul ,,Arabinoxilan (BioBran) şi imunitatea umană", precum şi alte studii efectuate cu BioBran.

     Achizionand un pachet de tratament standard de 4 cutii BioBran 1000 veti platii doar 3 cutii

     Oferta valabilă până la 31 decembrie 2010 în limita stocului -

     Puteţi achiziţiona BioBran 1000 (250) din farmacii, inclusiv din farmaciile DONA sau CONTACTAŢI IMPORTATORUL!

 Şansa unui nou început!

Unic importator: CHEMOMED Intertrading SRL, Bucureşti

Tel: 021 332 7102; 021 332 7164, Mobil: 0723 646 710; e-mail: medici@chemomed.ro

Vizitati: www.chemomed.ro; www.daiwa-pharm.com; www.jafra.gr.jp;www.dhdeurope.sk; www.biobran.org,

Comentarii


MARIA P

Sunt Maria din Timisoara, doresc sa va impartasesc ce beneficii mi-a adus acest medicament miraculos. \r\nIn urma cu 5 ani am fost diagnosticata cu virusul hepatic C si am facut tratament in decurs de un an cu interferon. In toata aceasta perioada de timp ma simteam foate rau nu aveam pofta de mancare, eram foarte slabita si am piedut 10 kg in greutate. Dupa toata suferinta rezultatul analizelor a iesit negativ.\r\nDin pacate dupa 7 luni de la terminarea tratamentului boala a recitivat.\r\nMedicul meu curant mi-a recomandat tratamentul cu BioBran.\r\nDin prima saptamana de administrare m-am simitit foarte bine, parul mi s-a regenerat, am luat in greutate, si sunt foarte activa.\r\nRecomand tuturor care au probleme de sanatate (hepatite, cancer, imunitate scazuta) sa incerce cu incredere acest supliment nutritiv ca da rezultate miraculoase.

Nov. 6, 2012, 5:31 p.m.
1
1
Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha