None

Iubiţi-vă pielea! (IV)

Ştiaţi că….

 • Pielea se reînnoieşte la intervale de aproximativ 27 de zile?
 • Îmbătrânirea vizibilă a pielii începe cam la vârsta de 25 de ani?
 • Principalul factor de îmbătrânire a pielii este expunerea solară?
 • 80% din razele solare penetrează norii uşori?
 • Dacă vă aflaţi afară la soare şi umbra dumneavostră este mai mică decât dumneavoastră, sunteţi mai expus(ă) la arsuri provocate de soare?
 • Alţi factori zilnici care pot provoca îmbătrânirea pielii sunt săpunurile aspre, băile lungi şi fierbinţi ca şi duşurile fierbinti?

Am pus câteva întrebări unor experţi şi iată răspunsurile:

Ce este de fapt acidul hialuronic?

     Este o substanţă care există în mod natural în corp şi ajută la hidratarea şi volumizarea pielii, dar este distrus în 1-2 zie. Este utilizat pentru tratamente estetice, dar se injectează şi în articulatiile afectate de artrită, pentru a uşura mişcările, ca şi în intervenţii chirurgicale la ochi.

Cât durează procesul de injectare ?

     Doar 15-20 de minute, dar trebuie să consultaţi medicul înainte de tratament.

Procedura este dureroasă?

     Consistenţa negranulară a gelului din Juvederm ULTRA îi permite medicului să-l administreze cu uşurinţă şi blândeţe. Lidocaina din compoziţia sa, 0,3%, reduce durerea de injectare.

Voi observa diferenţa imediat?

     Da, rezultatele estetice se pot remarca imediat după ce şedinţa se încheie.

Trebuie să–mi iau o zi liberă de la serviciu?

     Deloc! Puteţi programa şedinţa în timpul pauzei de prânz şi apoi puteţi reveni imediat la rutina zilnică.

Există efecte secundare?

     Medicul vă poate informa despre aceste efecte. După injectare poate apărea o uşoară înroşire/umflare/invineţire în zona injectată, dar de scurtă durată şi se pot masca uşor cu fardul obişnuit.

    Dar, nu ezitaţi să contactaţi medicul în cazul, puţin probabil, că aceste reacţii durează mai mult de o săptămână sau dacă apar alte efecte secundare! Trebuie avut în vedere că toate procedurile de injectare a pielii implică un oarecare risc de infecţie.

Cât timp vor dura efectele benefice?

    Depinde de mai mulţi factori: ·

 • Vârsta
 • Zona injectată
 • Cantitatea de Juvederm ULTRA injectat
 • Calitatea pielii
 • Modul de viaţă
 • Starea de sănătate

    Dar, Juvederm este singura familie de materiale de umplere dermică pe bază de acid hialuronic aprobată de US FDA pentru corectarea ridurilor şi a cutelor medii-severe pentru o perioadă de până la un an.

Trebuie să cunosc anumite aspecte înainte de tratament?

     Este bine ca timp de câteva zile înainte de injectarea cu Juvederm ULTRA să evitaţi aspirina sau alte medicamente nonsteroidale şi antiinflamatoare (cu efect analgezic, antipiretic şi anti inflamator), ceea ce va reduce riscul de învineţire/sângerare a locului injectat.

Când voi putea continua cu o nouă injecţie?

     Mulţi pacienţi doresc injectări de rectificare, precum şi injectări repetate pentru a-şi păstra aspectul. Consultaţi-vă cu medicul asupra acestui aspect!

     Veţi primi şi un pasaport de frumuseţe Juvederm ULTRA pentru a ţine evidenţa tratamentelor urmate.

Am auzit şi de alte materiale de umplere dermică. De ce este Juvederm ULTRA atât de special?

     Este SINGURA familie de materiale de umplere pe bază de acid hialuronic aprobată în SUA pentru corectarea ridurilor şi cutelor medii-severe pentru o perioadă de până la un an.

     Gama Juvederm ULTRA conţine gel de consistenţă negranulară care curge cu usurinţă în piele, oferind un aspect şi o senzaţie de netezime şi naturaleţe.

     Majoritatea celorlalte materiale de umplere dermică pe bază de acid hialuronic sunt nisipoase şi au o consistenţă granulară.

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha