None

"Şi-avea un picior foarte uşor….’’

     …ce complicat însă de pus în practică! E sfârşitul zilei, când poţi coborî de pe tocuri sau ieşi din pantofii sport: picioarele tale încearcă să respire, dar le simţi „grele".

     Indiferent de anotimp, picioarele sunt şi vor fi solicitate… De aceea, nu este exclus ca seara să ai sentimentul că toată greutatea lumii pare să se coboare în picioarele tale, care te dor, sunt încordate, umflate…

     Nu este nimic mai rău decât durerea de picioare, dar este garantată dacă nu avem grijă de ele. Picioarele noastre sunt elementele cruciale atunci când vrem să avem grijă de corpul nostru doar prin mers; mersul ne tonifică inima şi plămânii şi ne umple de energie; micşorează nivelul colesterolului, arde caloriile şi astfel ne ajută să slăbim.

     O mulţime de probleme pot produce dureri de gambe, cum ar fi lombalgiile, spasmele musculare, infecţii sau leziuni ale nervilor. Dacă umblând simţiţi o durere în gambă care dispare rapid când vă odihniţi, atunci probabil suferiţi de o afecţiune cunoscută drept claudicaţie intermitentă, care poate fi cauzată de boli precum diabetul zaharat, hipertensiunea arterială sau nivelul crescut de colesterol; la fel şi fumatul.

     Picioarele umflate sunt cauza unei circulaţii periferice foarte proaste, moştenire genetică sau activitate zilnică ce impune petrecerea unui timp îndelungat în picioare sau pe scaun, fapt ce determină ca venele să-şi piardă elasticitatea. Astfel, sângele stagnează mai mult la nivelul gambelor, picioarele se umflă şi se instalează senzaţia de picioare grele ( prima manifestare în cazul bolii varicoase, înainte de apariţia varicelor).

     Dacă înţelepciunea populară a constatat de mult timp că „unde nu-i cap, vai de picioare"’, medicina modernă avertizează că şi suferinţele nesesizate şi neglijate ale picioarelor pot duce la mari „dureri de cap’’.

     De aceea, Dr. Ionuţ Moraru recomandă să apelaţi la produsele speciale pe care le-a creat, destinate îngrijirii picioarelor. Picioarele merită să fie răsfăţate şi să se simtă odihnite.

► HAPPY FEET SPRAY - Sursa de substanţe naturale cu efect: antioxidant, antiinflamator, antiedematos şi vasoprotector (îmbunătăţeşte circulaţia membrelor inferioare; creşte rezistenţa şi scade permeabilitatea capilarelor; tonifică venele). Înlătură senzaţia de picioare umflate, obosite şi dureroase rezultată în urma statului în picioare prelungit. Este util pentru gravide, persoane supraponderale, persoane cu varice. Se aplică prin spray şi masare lejeră, la nivelul gambelor.

 PROCTO VENOTON capsule si gel – are acţiune antiedematoasă, antiinflamatorie, tonică, astringentă, capilaroprotectoare. Este util în cazul bolii cronice varicoase (membre inferioare şi hemoroidale).

PROCTO VENORUTIN capsule si gel – este util în inflamaţiile venoase acute (tromboflebită) ale membrelor inferioare. Totalul saponinic din compoziţia pulberii de castane (escine) exercită acţiune antiedematoasă şi antiinflamatoare, în timp ce derivaţii flavonoidici au acţiune vasoconstrictoare venoasă şi capilaroprotectoare.

     Dr. Ionuţ MoraruPROpune asocierea produselor prezentate cu:

  • tromboflebită hemoroidată şi de membre inferioare: Arthralgin / Boswellia
  • insuficienţa venoasă cronică : Ginkgoton forte
  • arteriopatii periferice obliterante, Sindrom Raynaud: Ginkgobil

     Produsele prezentate mai sus sunt disponibile în farmacii şi plafare. Pentru mai multe detalii sau comenzi sunaţi la numerele 021.351.47.77 sau 0724.330.875 sau accesaţi site-urile noastre :www.medicalab.ro si www.pronaturashop.ro !

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha