None

Tehnologii şi servicii medicale de ultimă oră la ROMMEDICA 2013

Timp de patru zile, între 9 şi 12 aprilie, expoziţia ROMMEDICA îşi aşteaptă vizitatorii la ROMEXPO.

Ajuns la cea de a XXIII-a ediţie, evenimentul reprezintă cea mai importantă manifestare adresată specialiştilor din domeniul medical. În plus, ROMMEDICA reprezintă o sursă esenţială de informare pentru reprezentanţii sistemului medical (provenind atât din mediul public cât şi din cel privat) dar şi pentru vizitatori, prin intermediul manifestărilor conexe ce se vor desfăşura. O serie de workshop-uri, conferinţe, mese rotunde şi seminarii vor veni în completarea programului expoziţional.

Eveniment organizat în parteneriat cu Camerele de Comerţ şi Industrie din România, ROMMEDICA reuneşte cele mai importante firme din domeniu, atât din ţarăcât şi din străinătate.

În cadrul ediţiei de anul acesta, peste 60 de companii vor prezenta, pe o suprafaţă ­de aproximativ 4000 de metri pătraţi, cele mai noi tehnologii şi servicii medicale. Suntem bucuroşi, ca şi de această dată, să anunţăm o importantă participare internaţională: 34% dintre expozanţii ROMMEDICA provin de peste hotare. Aceştia reprezintă ţări precum: Austria, China, Elveţia, Rusia, Germania, India, Italia, Olanda, Polonia, Turcia şi Ungaria.

Şi în acest an, ROMEXPO a creat cadrul propice pentru a reuni atât companiile, cât şi beneficiarii direcţi ai acestora, contribuind semnificativ la creşterea şi îmbunătăţirea comunicării şi a serviciilor din domeniul medical.

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha