30
None

Tratamentul ayurvedic al disfuncțiilor erectile

Disfuncția erectilă este o realitate cu impact major asupra sănătății relației de cuplu. Satisfacția în viața sexuală este un factor predictiv important pentru ceea ce înseamnă satisfacția față de viață în general, o viață sexuală sănătoasă fiind una dintre prioritățile vieții de cuplu. În cazul bărbaților cu disfuncție erectilă, calitatea vieții este redusă, mai mult, sub 30% dintre aceștia ajung să primească tratament. Majoritatea bărbaților care se confruntă cu disfuncție erectilă așteaptă un an sau mai mult de la apariția simptomelor până încep să caute tratament. Factorii de risc pentru aceasta afecțiune sunt asociați cu sănătatea și stilul de viață. În ceea ce privește vârsta, prevalenta este de aproximativ 50% la bărbații de 40-70 de ani și crește odată cu înaintarea în vârstă.

Disfuncția erectilă reprezintă incapacitatea bărbatului repetată și persistentă de a obține și/sau de a menține o erecție adecvată unui raport sexual. Disfuncția erectilă sau erecțiile slabe sunt frustrante, dar pot fi controlate și tratate. Pentru bărbați este o problemă mai cu seamă pe plan psihic, cauzând depresie, anxietate și de multe ori refugiul în consumul de alcool, tutun sau chiar droguri.

Funcția sexuală este influențată de starea generală de sănătate a organismului.

Cauzele organice ale impotenței sunt:

• endocrine (hiperprolactinemie, insuficiența testiculară)

• afecțiuni peniene (antecedente de priaprism, boala Peyronie)

• medicamentoase (antidepresive, anticolinergice, antihipertensive)

• boli neurologice (diferite polineuropatii, afecțiuni ale măduvei spinării, prostatectomie radicală)

• boli vasculare (ateroscleroza, afecțiuni ale spatiilor sinusoide, ocluzie aortică).

Deoarece creierul poate fi răspunzător pentru absența unei erecții, sentimentele de stres, vină, anxietate, depresie pot determina și apariția impotentei psihogene. Drogurile, alcoolul, fumatul, oboseala, pot duce de asemenea la apariția disfuncției erectile. De cele mai multe ori, pacientul răspunde pozitiv la tratament. La bărbații tineri, sănătoși, cu debut brusc, ar trebui suspectată o cauza psihologică, mai ales dacă declanșarea este însoțită de un eveniment emoțional specific sau dacă disfuncția apare numai în anumite situații. Un istoric al disfuncției erectile, cu ameliorări spontane, sugerează, de asemenea, originea psihologică (disfuncție erectilă psihogenă).

Afecțiuni precum hipertensiunea arterială, diabetul, ateroscleroza, dislipidemia și tratamentul pentru aceste boli, pot duce la apariția impotenței. Circa două treimi din bărbații în vârstă de peste 60 de ani nu prezintă tulburări de erecție, iar o treime prezintă diverse grade de disfuncții erectile. Cei mai mulți nu se duc la medic pentru tratament, punând acest lucru pe seama procesului de îmbătrânire.

POTENT POWER este un produs 100% natural, din plante medicinale ayurvedice, cu un conținut bogat de fitonutrienti recunoscuți pentru proprietățile lor privind menținerea sănătății și funcțiilor sexuale normale. Sunt susținute metabolismul, circulația sanguină, forța și masa musculara, echilibrul hormonal și sexual. Combinația de plante din POTENT POWER, este recunoscută pentru efectele sale de susținere a sănătății prostatei, sistemului urinar, libidoului, fertilității și performantelor sexuale masculine în condiții de stres și suprasolicitare intelectuala și fizică. Este un adaptogen care susține structurile nervoase, sistemul imunitar, sistemul antioxidant endogen, crescând rezistența organismului la condițiile de mediu și încetinește îmbătrânirea.

Contribuie la:

• optimizarea funcțiilor și activității aparatului genital masculin;

• susținerea prostatei, sistemului urinar, libidoului, fertilității și performantelor sexuale masculine în condiții de stres și suprasolicitare intelectuala și fizica;

• susținerea structurilor nervoase, sistemului imunitar, sistemul antioxidant endogen, crescând rezistenta organismului la condițiile de mediu și încetinește îmbătrânirea.

Modul de utilizare și doza recomandata:

Adulți: cate 1-2 tablete de 2-3 ori pe zi.

Se administrează cu 1/2 oră înainte de mesele principale sau la 1 ora după masă, pentru cel puțin 2 luni (optim 6 luni).

Pentru uzul exclusiv al bărbaților!

ASHWAGANDHA RASAYAN TAB este un tonic general complet, obținut dintr-un amestec de plante medicinale indiene cunoscute pentru proprietățile lor de revigorare, regenerare și tonifiere, menținând nivelul de energie din organism. Withania somnifera (ginseng indian) susține capacitatea organismului de a menține homeostazia și vitalitatea și ajută la refacerea fizica și psihica după stări de oboseala și stres. Susține echilibrarea sistemului imunitar și sistemul antioxidant endogen, contribuind astfel la menținerea capacității naturale de autoapărare și refacere a organismului. ASHWAGANDA RASAYAN TAB contribuie la relaxarea psihică, apariția și menținerea calității somnului, menținerea capacității de concentrare, memorare și funcționare normala a sistemului nervos în situații de stres, surmenaj, suprasolicitare fizică și intelectuală. Rădăcina de Withania somnifera (Ginseng indian) are proprietatea de a proteja celulele creierului împotriva efectelor nocive ale stilului de viață modern. Studiile de specialitate efectuate de-a lungul timpului au relevat eficiența plantei în inhibarea creșterii mai multor tipuri de tumori. Fitonutrientii din plante susțin organismul împotriva îmbătrânirii premature prin menținerea echilibrului fizic, hormonal, psiho-emotional și eliminarea pe cale naturală a toxinelor din organism.

Contribuie la:

• menținerea tonusului general al organismului în condiții de suprasolicitare fizică și psihică sau în perioadele de convalescență.

• menținerea capacității naturale de autoapărare și refacere a organismului.

• relaxarea psihică, apariția și menținerea calității somnului, menținerea capacității de concentrare și memorare.

• revigorarea, regenerarea, tonifierea organismului și menținerea nivelul de energie din organism.

Adulți: 1-2 tablete de 3 ori pe zi.

Se administrează cu ½ oră înainte de masă minim 1 luna, cura de 3 luni.

Pentru pacienții peste 50 ani se recomandă asocierea cu PROSTATOSALM, care contribuie la menținerea sănătății prostatei și a căilor urinare, la reducerea manifestărilor neplăcute cauzate de creșterea în volum a prostatei: urinări frecvente și dureroase, mai ales în timpul nopții, senzația de golire incompletă a vezicii, scăderea performanței sexuale. Susține eliminarea agenților patogeni la nivelul căilor urinare, menținerea integrității epiteliului uretrei. PROSTATOSALM susține revenirea la normal a prostatei și fluxului urinar cu eliminarea corespunzătoare a deșeurilor metabolice și a altor toxine din organism.

Complexul de fitonutrienti din plante asigură susținerea sistemului imunitar și protecția celulelor și țesuturilor de stresul oxidativ, crescând astfel rezistenta și capacitatea de autoapărare a organismului.

Contribuie la:

• buna funcționare a prostatei și căilor urinare;

• reducerea manifestărilor neplăcute cauzate de creșterea în volum a prostatei: urinări frecvente și dureroase, mai ales în timpul nopții, senzația de golire incompleta a vezicii,

• scăderea performantei sexuale;

• detoxifierea organismului prin eliminarea toxinelor la nivel renal;

• susținerea sistemului imunitar și protecția celulelor și țesuturilor de stresul oxidativ crescând astfel rezistenta și capacitatea de autoapărare a organismului.

Adulți: câte 1-2 tablete de 3 ori pe zi.

Se administrează cu 1/2 oră înainte de mesele principale sau la o oră după masa, minim o lună, optim 3-6 luni.

Numai pentru bărbați adulți!

În timpul administrării nu se recomandă consumul de produse lactate, condimente, alcool.

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha