14
None

UVEBLOCK - un nou concept dermatologic de îngrijire solară

Soarele este aliatul nostru în viața de zi cu zi, fiind o importantă sursă de lumină și caldură. Acesta are capacitatea de a stimula sinteza de vitamina D și de a elibera serotonina și endorfinele - hormonii fericirii. De asemenea, el stimulează sistemul natural de apărare al organismului, iar în unele cazuri poate reprezenta un factor benefic în patologii precum psoriazis, eczeme, vitiligo și rahitism. Însă pentru a ne bucura de beneficiile expunerii la soare este foarte important să ne asigurăm și o bună protecție împotriva radiațiilor dăunătoare ale acestuia.

Expunerea îndelungată la soare fără o fotoprotecție corectă poate duce la apariția unor manifestări clinice ușoare până la severe și la disconfort. Radiațiile de tip UVA afectează epiderma putând produce arsuri, eritem, hiperpigmentații și cancer de piele. Cele UVB acționează la nivelul dermului și determină stresul oxidativ, accelerarea îmbătrânirii pielii (implicit apariția ridurilor) și creșterea riscului apariției cancerului de piele. Iar IR pătrunde până în hipoderm cauzând stresul oxidativ, îmbătrânirea prematură a pielii, petele maronii și degradarea mitocondriilor.

Laboratoarele ISISPHARMA au dezvoltat un nou concept dermatologic de îngrijire solară care asigură o foarte bună protecție a pielii împotriva principalelor tipuri de radiații solare, garantând în același timp echilibrul perfect între eficacitate, siguranță și ușurința în aplicare.
Produsele gamei
UVEBLOCK au fost riguros formulate, asigurând o protecție optimă, acționând atât la suprafața pielii, cât și la nivel celular. Complexul patentat ISISPHARMA
„SUNSTRESS PROTECT” alcătuit dintr-o combinație optimă de filtre solare, QUERCITINĂ și ECTOINĂ protejează pielea de radiațiile UV stimulând în același timp și sistemul natural de apărare al organismului. Totodată, acestea susțin procesul de regenerare celulară, reduc stresul oxidativ și mențin integritatea ADN-ului mitocondrial.
Eficacitatea complexului ”SUNSTRESS PROTECT” a fost dovedită printr-un studiu clinic unic realizat în VIVO prin biopsie cutanată, desfășurat la Center of Clinical Pharmacology applied to Dermatology din Nisa. Studiul a fost monocentric, dublu-orb, randomizat și controlat prin comparații intraindividuale, 15 subiecți, prin dublă expunere la MED, pe două zone, după aplicarea Placebo (zona 1) și complexului „SUNSTRESS PROTECT” (zona2).


Rezultatele studiului au arătat că:
- protejează mecanismul natural de apărare al pielii prin scăderea markerilor induși de radiațiile UV (DDB2: „SUNSTRESS PROTECT” 18.9% vs. Placebo 31.7% și P53: ”SUNSTRESS PROTECT” 3.2% vs. Placebo 35.3%);
- stimulează mecanismul de protecție împotriva stresului oxidativ prin creșterea sintezei de SOD (+36% vs. Placebo) și a Catalazei (+29% vs. Placebo), dar și creșterea cu 35% a rezistenței celulelor la stresul oxidativ.

Produsele gamei UVEBLOCK sunt adaptate inclusiv pentru pielea sensibilă și intolerantă a întregii familii, nu conțin alcool, parfum, parabeni, fenoxietanol, sunt rezistente la apă și fotostabile, permițându-ne să ne bucurăm în siguranță de razele soarelui.

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha