None

Un remediu eficient in tulburarile de tranzit intestinal

Cercetările recente au arătat că la nivelul sistemului digestiv al unui adult sănătos flora intestinală este rareori stabilă din punct de vedere microbian. Terapiile cu antibiotice, anumite boli sistemice cronice, de asemenea un anumit tip de dietă, precum şi stresul pot influenţa în mod nefavorabil şi altera acest microclimat bacterian intestinal, dar din fericire acest lucru poate fi autocorectat prin administrare de probiotice.

Probioticele sunt definite ca microorganisme vii care tranzitează tractul gastrointestinal şi care influenţează favorabil starea de sănătate a individului căruia îi sunt administrate. Au efecte pozitive asupra sănătăţii omului prin îmbunătăţirea ecosistemului intestinal şi fortifierea sistemului imunitar.

Echilibrul intestinal şi probioticele joacă un rol benefic în producerea de vitamine, acizi organici şi factori antitumorali prin inhibarea agenţilor patogeni.

SOFAR Farmaceutici a brevetat şi înregistrat la Institutul Pasteur din Paris Lactobacillus casei, subspecia DG, probiotic pe care l-a condiţionat în produsul farmaceutic ENTEROLACTIS. Acesta conţine fermenţi lactici vii de origine umană, atent selectaţi şi caracterizaţi de o puternică vitalitate şi aderenţă, capabili să reechilibreze rapid compoziţia

florei intestinale. ENTEROLACTIS este indicat ca parte a unui program de tratament comprehensiv pentru toată patologia care se însoţeşte de dezechilibre ale florei enterice.

În funcţie de concentraţia de lactobacili care se găseşte în fiecare formulă de ENTEROLACTIS există în farmacii 3 variante ale acestui medicament, şi anume:

- ENTEROLACTIS - 8 miliarde de celule;

- ENTEROLACTIS PLUS - 24 miliarde de celule;

- ENTEROLACTIS DUO - 8 miliarde de celule şi inulină.

Tratamentul poate fi iniţiat sub supravegherea unui medic specialist sau poate fi administrat individual acasă. Doza şi durata tratamentului trebuie individualizată în funcţie de necesităţile şi răspunsul pacientului.

ARE EFICIENŢĂ ÎN:

- dismicrobismul intestinal după terapie cu antibiotic;

- diareea infecţioasă acută virală sau bacteriană;

- profilaxia alergiei date de laptele de vacă,

- diarea călătorului.

Utilizarea Enterolactis este considerată inofensivă, deci produsul poate fi folosit şi pe durata sarcinii şi a alăptării. Enterolactis este la fel de eficient şi de bine tolerat atât la persoanele în vârstă cât şi la tineri, copii şi sugari începând cu vârsta de 2 luni.

ENTEROLACTIS PLUS este utilizat în schemele terapeutice din:

- tratamentul de primă intenţie din terapia diareei acute;

- diareea dată de Rotavirus,

- colita dată de Clostridium difficile;

- în controlul remisiei bolilor inflamatorii cronice intestinale.

ENTEROLACTIS DUO este un simbiotic constituit dintr-o asociere de lactobacili vii de origine umană (componentă probiotică), caracterizaţi de o viabilitate mare şi aderenţă la mucoasa intestinală şi inulină, o fibră care se găseşte în diverse fructe, cereale, legume, obţinută industrial din rădăcinile de cicoare (componenta probiotică) ce nu este digerată la nivel intestinal, dar care stimulează selectiv creşterea şi activitatea bacteriilor comensale din colon şi creşte semnificativ masa scaunului prin creşterea conţinutului de apă al acestuia astfel crescând frecvenţa evacuărilor.

ESTE UTILIZAT ÎN:

- constipaţia funcţională,

- profilaxia recidivei simptomatice a diverticulozei.

Administrarea zilnică a 8 g de INULINĂ (2 pliculeţe de Enterolactis Duo) sporeşte cu 20% absorbţia CALCIULUI conţinut în dietă, ceea ce conduce la creşterea masei osoase atât în adolescenţă cât şi în postmenopauză, contribuind la prevenirea osteoporozei. Un tratament complet, pentru a fi eficient, trebuie să dureze cel puţin 2-3 săptămâni şi trebuie repetat la un interval de 2 luni. În caz de administrare concomitentă cu antibiotice, Enterolactis trebuie administrat la o distanţă de cel puţin 4 ore de antibiotic.

Pentru informaţii suplimentare: 0726.211.224

Agent autorizat: Sofar Farmaceutici S.R.L.

Electromagnetica Business Center,

Calea Rahovei nr. 266 – 268,

Corp 5, et.1, sector 5, Bucureşti.

Tel. 021.425.57.37

www.sofar.ro

Comentarii


martin costinela

am si eu un baiat de 3 ani cu diagnosticul stenoza anorectala operat de doua ori.nu face caca singur,acum ii fac clisma si asa doar face,mia dat si mie sai dau enterolactis dar nu vad rezultate,va rog daca mai stiti ce pot sai mai dau?

Feb. 20, 2015, 7:21 p.m.
3
0

as

Farmacistilor, nu mai dati Enterolactis Duo o data cu antibiotice;rnProbabil de acesta avea nevoie doamna cu comentariul de mai sus.

April 7, 2017, 2:30 p.m.
1
0
Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha