61
None

Aveţi grijă de sănătatea orală a copilului Dumneavoastră!

Starea de sănătate orală a copilului se reflectă  asupra stării generale de sănătate. Astfel, bolile dentare atrag tulburări de alimentaţie, de vorbire, de somn, ducând până la perturbarea activităţilor zilnice. Un zâmbet sănătos este mai atractiv, asigurându-i copilului un tonus mintal pozitiv şi o mai mare încredere de sine. Pedodontul este medicul stomatolog special pregătit profesional pentru a avea grijă de sănătatea orală a copilului, aşa cum medicul pediatru are grijă de sănătatea generală a acestuia. Prima vizită la medicul stomatolog pedodont ar trebui să aibă loc odată cu erupţia primilor dinţi de lapte şi nu mai târziu de vârsta de 1 an. Vizitele regulate la medicul pedodont determină stabilirea unui diagnostic precoce al cariei, o analiză completă a dezvoltării dinţilor şi oaselor maxilare. După consultul de specialitate, medicul pedodont va realiza un program de prevenţie personalizat pentru fiecare copil, în funcţie de particularităţile acestuia.

Prevenţia dentară înseamnă: periaj dentar corect, folosirea fluorului după schema indicată de medicul pedodont, controale periodice la 6 luni, diagnosticarea precoce a problemelor ortodontice, tratamente dentare preventive (sigilările, igienizări periodice dentare), alimentaţie sănătoasă şi implicarea activă a părinţilor. Sănătatea orală a micilor pacienţi depinde de respectarea indicaţiilor medicului, sub atenta supraveghere a părinţilor. În acest sens, Hiperclinica MedLife Griviţa vă pune la dispoziţie o gamă completă de servicii stomatologice pentru copii, realizate cu profesionalism de medici stomatologi specialişti în pedodonţie şi ortodonţie."

Comentarii


CARMEN MARIA

MA NUMESC CARMEN SI SUNT MAMA UNEI FETITE DE 1 AN SI 4 LUNI. MA INGRIJOREAZA FAPTUL CA NU ARE NICI UN DINTISOR INCA SI NU STIU CU CE SA O AJUT . MA PUTETI AJUTA?

March 4, 2013, 11:54 a.m.
0
0
Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha