30
None

Bio Active MC , produs japonez de excepţie !

Am fost contactați de aparținătorii a două persoane care au folosit Bio Active MC.


Iată 2 cazuri noi:
Domnul L.I. din județul Brăila, 52 ani, metastaze multiple, a fost nevoit să întrerupă tratamentul dat de medic din cauza stării de rău, reflectată în analize medicale extrem de proaste. La sfatul unui specialist, a decis să încerce Bio Active MC Oyama Agaricus, inițial câte 1 pliculeț/zi, apoi a urcat gradual până la 3 pliculețe/zi. După primele 2 săptămâni ne-a spus că a reușit să aibă poftă de mâncare, durerile au mai scăzut în intensitate, are un somn odihnitor. După 6 săptămâni a constatat că organismul și-a mai revenit, a reușit să acumuleze 3 kg (în contextul în care slăbise 15 kg pe fondul problemelor de sănătate) și poate desfășura activități zilnice prin casă. La cele mai recente investigații (după 2 luni de administrare) tumorile cele mai mici nu s-au mai regăsit, analizele au ajuns în limitele care permit începerea unor terapii pe care medicii nu le puteau lua în calcul inițial, dată fiind starea dumnealui din acel moment.

Doamna S.A. din județul Neamț, 68 ani, cancer la sân operat de câțiva ani; în ultima vreme nu s-a simțit prea bine, are suspiciunea unei recidive, motiv pentru care a decis să consume câte 3 pliculețe/zi de Bio Active MC Oyama Agaricus. După aproximativ 12 zile de administrare ne-a spus că unele dureri s-au ameliorat, că simte că are mai multă energie, iar dupa următoarele investigații ne va ține la curent. Pentru observarea unor rezultate concludente pe investigațiile imagistice se recomandă administrarea continuă timp de minim 2-3 luni.

Punctele de distribuție se regasesc pe site: www.ejtrading.eu

Distribuitor, Importator:
Euro Japan Trading


Recomandăm achiziționarea din punctele de distribuție menționate pe site-ul nostru (farmacii sau magazine naturiste) și verificarea compatibilității produsului cu tratamentul dat de medicul curant.

Notă: Bio Active MC este un supliment alimentar şi nu înlocuieşte tratamentul recomandat de medic sau un regim alimentar variat. Rezultatele diferă în funcţie de organismul fiecărei persoane, dar este întru totul natural şi ajută la buna funcţionare a organismului. De asemenea, prin bogatul conţinut de Beta-D-Glucan, luptă cu celulele canceroase. Vă recomandăm să îl achiziţionaţi din punctele autorizate de pe site-ul nostru, pentru a beneficia de sfat autorizat de administrare.

De ce Bio Active MC?

• Deoarece sănătatea este mai bună decât toate şi meriţi să ai parte de ea!

• Deoarece conţine 100% extract din ciuperca Agaricus Blazei Murill, denumită „Ciuperca lui Dumnezeu”, cunoscută pentru acţiunea anti-tumorală puternică.

• Deoarece ciuperca este cultivată în mediu natural, nu în seră, fără îngrăşăminte chimice.

• Deoarece Bio Active MC îţi oferă garanţia calităţii japoneze, prin mărcile primite de la asociaţii de Medicină Alternativă şi Complementară din Japonia.

• Deoarece îl achiziţionezi din farmacie sau plafar, cu indicaţii de administrare personalizate.

• Deoarece vezi minime îmbunătăţiri ale stării de sănătate în 10-12 ZILE!

• Deoarece sănătatea este mai bună decat toate şi meriţi să ai parte de ea!

• Conţine 120 de elemente necesare organismului (minerale, aminoacizi, oligoelemente) şi este uşor de înghiţit şi uşor de asimilat!

Daniela Cismaru Inescu

SC Euro Japan Trading,

Tel/Fax: 0368/ 452 849, Mobil: 0723.93.30.17

E-mail: office@ejtrading.eu • Web: www.ejtrading.eu

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha