30
None

BioKrill Active – Un Omega 3 DIFERIT!

Compania PHARMALINK îi provoacă din nou pe toți cei cu obiceiuri de viață sănătoase, prin lansarea celui mai recent produs din portofoliul de suplimente alimentare, BioKrill Active. Suplimentul BioKrill Active este un produs în acord cu noile tendințe dovedite de studii clinice și cercetări de piață privind surse superioare de acizi grași Omega 3, pe bază de ulei de krill, Euphausia Superba, pescuit prin tehnologie eco, din apele curate, nepoluate și reci ale Antarcticii.

Acizii grași Omega 3 sunt esențiali pentru corpul omenesc. Aceștia nu sunt produși de organismul uman deci trebuie aduși din alimentație (în cantități foarte mici) și prin aport special în formă concentrată (suplimente alimentare).

BioKrill Active este un supliment alimentar utilizat pentru menținerea sănătații inimii și a vaselor de sânge, datorită celor 2 acizi grași Omega 3 (DHA și EPA). BioKrill Active se prezintă sub formă de capsule gelatinoase ce conțin ulei din krill, bogat în Omega 3. Compoziția si gramajul corespund dozelor confirmate de studiile clinice, aspect esential in garantarea rezultatelor, facând din BioKrill Active o solutie de calitate superioara și de încredere. În plus, produsul se rezintă în sticlă de aluminiu cu certificat alimentar care pastrează temperatura constantă pentru mult timp.

BioKrill Active te protejează împotriva bolilor cardiovasculare datorate aterosclerozei, are un impact pozitiv pe profilul lipidic, prin reducerea colesterolului total, reducerea LDL-ului si cresterea HDL-ului, scăderea trigliceridelor, îmbunătățește sănătatea articulațiilor, reduce inflamațiile, imbunătățește calitatea vederii.

Compozitie pentru doză zilnică recomandată, 2 capsule, 1000 mg de krill oil

• Fosfolipide din krill - 450 mg

• Acizi grași Omega 3 - 250 mg

► EPA - 120 mg

► DHA - 70 mg

• Astaxantină - 110 mcg

• Mecanism de acțiune:

Efectele BioKrill Active asupra sistemului cardiovascular sunt:

• Reducerea LDL

• Creșterea HDL

• Reducerea trigliceridelor

• Reducerea Proteinei C-reactivă

Principalele beneficii ale administrării de BioKrill Active sunt îmbunătățirea sănătății sistemului cardiovascular și a articulațiilor, reducerea inflamațiilor, îmbunatațirea calității vederii și prevenirea degenerescenței maculare.

Ingrediente

Acizi grași Omega 3 din structură de fosfolipide

• Acizii grași Omega - 3 din fosfolipide sunt superiori celor din trigliceride (ulei de pește) datorită bio-disponibilității si bio-eficienței mai mari

• O concentrație mult mai mică de acizi grași din fosfolipide decât din trigliceride este necesară pentru atingerea unei bio-disponibilități egale in celule și organe

• Cantitate mai mică de EPA și DHA în capsulele de Krill Oil (capsule mai mici – se înghit mai ușor) decât în cele de ulei de pește pentru același rezultat

• Uleiul de krill este neutru ca gust, dispersabil în apă și sucul gastric și nu favorizează regurgitațiile, fenomen întâlnit foarte frecvent in cazul uleiului de pește

Acizi grași Omega 3 din ulei de krill vs. alte surse de acizi grași Omega 3

Principalele surse de acizi grași Omega 3 sunt uleiul de pește, care conține Omega-3 din structură de trigliceride și uleiul de krill, care conține Omega 3 din structură de fosfolipide.

Uleiul de krill are două avantaje extraordinare comparativ cu uleiul de pește:

1. Acizi grasi Omega 3 din structură de fosfolipide.

2. Antioxidant carotenoid natural – astaxantină.

Rolul acizilor grași în structură de fosfolipide este foarte important, fosfolipidele fiind esențiale in formarea membranelor celulare ale corpului nostru. Mai exact, o parte din lipidele din celule se regăsesc sub formă de fosfolipide.

Se dizolvă în apă și sucul gastric, procesul de digestie desfasurându-se fără ajutorul vezicii biliare și se absorb integral.

Acizii grași polinesaturași din ulei de krill au bio-disponibilitate mai mare comparativ cu uleiul de pește. Astfel, avem ca rezultat capsule mai mici si mai ușor de inghițit comparativ cu cele din ulei de pește.

Un alt beneficiu al dispersiei mai bune in în cazul capsulelor de ulei de krill în fluidele abdominale, este absența refluxului gastroesofagian, care se produce frecvent in cazul uleiului de pește.

Acizii grași din trigliceride sunt loc de stocare a energiei în celulele țesutului adipos. Nu se dizolvă în apă și sucul gastric, procesul de digestie fiind cel de emulsionare cu ajutorul sărurilor biliare. Acizii grași din trigliceride sunt absorbiți din intestinul subtire.

BioKrill Active este produs de Alkaloid și importat de SC PHARMALINK SRL.

Pentru mai multe informații, vă rugăm accesați www.biokrill.ro

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha