24
None

Care sunt problemele Vârstnicului privitoare la Longevitatea Activă?

Se estimează că între 15% și 35% dintre persoanele cu vârste de peste 75 de ani din Europa necesită o anume formă de asistență în îndeplinirea activităților cotidiene. În ultimii ani s-a constatat o ușoară creștere a numărului de medici rezidenți în specialitatea de geriatrie și gerontologie; acest aspect trebuie corelat cu necesitatea înființării unei rețele de asistență medicală dedicată pacienților vârstnici. Existența unei astfel de rețele de tip ambulator ar oferi posibilitatea unei abordări active și profilactice a patologiei persoanelor de peste 65 de ani.    

Ne preocupă la nivel de comunitate a medicilor geriatri teme legate de: bolile reumatice inflamatorii la vârstnici; managementul osteoporozei; terapia antihipertensivă la vârstnici; chestiuni legate de longevitatea activă și refacere la persoanele de peste 65 de ani; perspectiva dinamicii populației vârstnice și a geriatriei românești în context european; probleme legate de farmacologie și farmacoterapie la vârstnici; utilizarea tehnologiilor moderne la vârstnici; problematica abuzului față de vârstnici; menținerea condiției fizice în contextul durerii și al fragilității vârstnicului; aspecte leagte de carența de vitamina D cu impactul său asupra autoimunității tiroidiene la femeile vârstnice; particularități microchirurgicale la anevrismele intracraniene; reabilitarea auditivă și vizuală la șoferul vârstnic; determinanți genetici ai longevității umane.

Comentarii


DR. PRADHAN

Vrei să-ți vinzi 1 rinichi pentru bani? Căutați o oportunitate de a vă vinde rinichii pentru bani din cauza unei crize financiare și nu știți ce să faceți? Apoi, contactează-ne astăzi prin: DR.PRADHAN.UROLOGIST.LT.COL@GMAIL.COM și îți vom oferi o cantitate bună pentru rinichiul tău, deoarece avem nevoie urgentă de rinichi în clinica noastră. e-mail: DR.PRADHAN.UROLOGIST.LT.COL@GMAIL.COM Preț: 780.000 USD. Web: https://www.drpradhanurologist.com

June 25, 2020, 5:38 a.m.
0
0
Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha