1
None

Un trio natural imbatabil - stimulează imunitatea, efect antiviral, susține sănătatea aparatului respirator

În această perioada este foarte important să avem la îndemână primul ajutor în forma pastilelor masticabile de Esberitox®N Tablete care au efect antiviral și de stimulare a formării de anticorpi la poarta de intrare a infecției, adică tractul respirator.

Complex imun-activ unic

Spre deosebire de alte preparate, ce conțin un singur extract de plantă, în Esberitox®N Tablete acționează trei plante medicinale dovedite ca eficiente și active pe sistemul imunitar.


O tabletă conține un complex imun-activ unic compus din trei substanțe active extrase din aceste plante, care se completează în acțiune una pe cealaltă și acționează asupra sistemului imunitar pe trei căi diferite. Astfel virusurile sunt combătute mai repede și mai eficient, iar durata bolii se scurtează

Thujae occidentalis are acțiune antivirală directă, Baptisae tinctoriae stimulează producerea de anticorpi și extractul de flori din specia Echinacea purpurea/Echinacea pallida stimulează activitatea macrofagelor care distrug germenii, chiar din fazele precoce ale infecției.

Acțiune antivirală prin 3 mecanisme 

Esberitox®N Tablete este UNIC prin compoziție, modul de acțiune, profilul de siguranță, forma de prezentare. 90 ani de experiență germană înseamnă SIGURANȚĂ, 90 de ani de experiență înseamnă suficient timp pentru efectuarea de studii clinice pe loturi mari de pacienți, pe diferite infecții virale. 

Produs de Schaper & Brümmer GmbH & Co. KG în Germania, pentru Esberitox®N Tablete există studii care atestă siguranța la copii pentru 250.000 de cazuri tratate de 500 de medici de familie și 500 de pediatri. 

Este singurul produs condiționat și pentru sugari/copii/adulți. Studiile clinice au demonstrat că Esberitox®N Tablete administrat de la primele semne de viroză, scade perioada de boală cu 3 zile, boala este mai ușoară, iar pacienții se vindecă mai repede

Un mare avantaj la administrarea către copii îl reprezintă și faptul că este condiționat astfel încât să nu fie nevoie de soluție alcoolică, sunt tablete masticabile cu gust plăcut, acrișor, care se dizolvă în gură sau lichide.

Recomandări

Se recomandă pentru copiii și contactii copiilor (mai ales bunici) cu boli contagioase virale sau bacteriene. În cazul infectiilor bacteriene este indicat ca adjuvant al tratamentului cu antibiotic. Se recomandă pentru toată familia în perioadele de epidemie sau în cure de imunizare înaintea sezonului răcelilor și gripelor.

În funcție de vârstă se administrează doza de tablete masticabile, astfel încât să combată inflamația și durerea orofaringiană.


Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha