30
None

Caz 15 – cefalee cronică

Pacienta în vârstă de 59 ani se prezintă la Clinica Sciencemed București pentru următoarele probleme:

• dureri de cap de aproximativ 10 ani, accentuate pe partea stângă;

• stare de oboseală pronunțată mai ales dimineața (se trezește la ora 7.00 și până la 10.00 nu poate să facă nimic, simte nevoia să stea în pat);

• sindrom vertiginos (dimineața după ce coboară din pat se simte foarte amețită);

• sindrom anxios cu teamă de singurătate;

• hipertensiune arterială controlată parțial terapeutic (sunt momente în care TA sistolică ajunge la 160 mmHg și atunci are dureri de cap și amețeli);

• tulburări de somn (se trezește de 4 – 5 ori pe noapte, cel mai mic zgomot o sperie);

• spondiloză cervicală;

• depresie de intensitate moderată;

În clinica noastră a efectuat o consultație completă de medicină integrată în scopul stabilirii dezechilibrelor energetice care au contribuit la apariția simptomelor prezentate și a dezechilibrelor metabolice celulare. Scanarea cu aparatul de biorezonanță a identificat dezechilibre energetice la nivelul chakrelor, meridianelor de acupunctură, energiei vitale, sistemului nervos autonom, aparatului cardio – vascular, coloanei vertebrale, rinichilior, ficatului, veziculei biliare, stomacului, intestinului subțire și colonului. Electrosomatografia interstițiala a identificat dezechilibre metabolice celulare la nivelul hipotalamusului, sistemului limfatic, glandelor suprarenale, arterelor carotide și intracraniene, lobilor temporali cerebrali, amigdalelor cerebrale, lobilor frontali cerebrali, coloanei vertebrale, inimii, aortei, venelor cave, ficatului, veziculei biliare, intestinului subțire, colonului și rinichilor .

Scanarea cu aparatul de biorezonanță și electrosomatografia interstițială au identificat riscuri de îmbolnăvire a unor organe pentru care pacienta nu prezenta momentan simptome.

În cadrul consultației am recomandat tratament homeopat adaptat personalității pacientei și simptomelor prezentate, remediu floral Bach pentru restabilirea echilibrului emoțional, tablete impregnate informațional pentru corectarea dezechilibrelor energetice și tratament gemoterapic și fitoterapic adaptat simptomelor prezente și dezechlibrelor metabolice celulare.

După 4 luni de tratament și 12 de ședinte de echilibrare energetică, starea generală s-a îmbunătațit considerabil, pacienta simte o vitalitate mult mai bună, se trezește dimineața la ora 7.00 cu putere de munca, până la ora 10.00 rezolvă treburi care înainte de tratament îi luau o zi întreagă, amețeala s-a redus cu 70%, tranzitul intestinal s-a reglat, tensiunea arterială nu mai prezintă oscilații și este în limite normale, somnul s-a îmbunătățit (se mai trezește doar o dată pe noapte), durerile de cap s-au remis complet, este mai optimistă, mai prezintă o ușoară teamă de singuratate.

Medicina integrata tratează omul, nu doar bolile de care suferă, noi suntem energie, totul în Univers este energie și avem nevoie de energie și de o terapie personalizată pentru a crește vitalitatea organismului.

Să fii sanatos înseamnă sa fii în armonie cu tine însuți și cu tot ceea ce te înconjoară.

Corpul uman are propriile mijloace de vindecare iar rolul terapiei energetice este de a-i reda corpului aceasta capacitate de a se reface singur.

Ședințele de echilibrare energetică cresc forța vitală a organismului și echilibrează imunitatea.

Fiecare pacient răspunde la terapie în ritmul lui în funcție de gravitatea și vechimea afecțiunilor de care suferă. Deasemenea credința în vindecare joaca un rol foarte important.

Consultația completă de medicina integrată este foarte importantă atât pentru stabilirea unui tratament personalizat cât și pentru identificarea unor riscuri de îmbolnăvire a unor organe. Terapia energetică poate reduce aceste riscuri prin creșterea forței vitale a organismului.

București, Str. Cuza Vodă nr. 132, bl. 1, scara 2, apartament 22, parter, interfon 22, sector 4 Programari la telefon 0723.175.208

Buzău, B-dul Unirii, bl. 8C, parter, Programari la telefon 0735.779.330

Cluj Napoca, Calea Mănăștur nr.105, Programari la telefon: 0740.204.633

Timișoara, Piața Badea Cârțan nr. 1, SAD nr. 1, Programări la telefon: 0728.053.976

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha