30
None

Stimularea procesului natural de regenerare celulară

Vă vorbeam luna trecută despre câteva procese de regenerare celulară, despre studii științifice care dovedesc încă din anii 1940 că e posibil să ne vindecăm singuri corpurile cu puțin ajutor și cu informația potrivită. Că organismul uman respectă tiparul exact al unui proiect (matricea energo-informațională). Că puterea de regenerare și supraviețuire a celulelor și țesuturilor pe care ele le alcătuiesc depinde de energia primită de la acest proiect informațional. Practic, toate organele noastre se regenerează (și asta nu e o informație nouă) la intervale mai mici sau mai mari de timp, dar regenerarea se produce conform cu informația pe care celulele care mor o au la momentul respectiv. O celulă bolnavă va renaște tot într-o celulă bolnavă dacă energia transmisă către ea nu este schimbată.

Știți care e vârsta organelor dumneavoastră?

Ficatul: 5 luni. Consultantul Licester Royal Infirmary, Davis Lloyd a demonstrat că în cazul în care se îndepărtează 70% din ficatul unei persoane în timpul unei operaţii, acesta va creşte la loc, aproape în întregime, în numai două luni.

Inima: 20 ani. Până de curând se credea că inima nu are capacitatea de a se regenera. Cu toate acestea, un studiu al Colegiului de Medicină de la New York a descoperit că inima este dotată cu celule stem care întineresc constant, de cel puţin 3 sau 4 ori în timpul vieţii.

Plămânii: 2-3 săptămâni. Celulele pulmonare se regenerează constant, a explicat doctorul Keith Prowse, consultant medical pentru British Lung Foundation, cu o experineță bogată în studierea funcționării, îmbolnăvirii și tratamentului plămânilor. Plămânii conţin mai multe tipuri de celule, care se regenerază la perioade diferite de timp. Celulele ţesutului alveolar al plămânilor se refac într-o perioadă mai lungă de timp, circa un an. Pe de altă parte, celulele de la suprafaţa plămânilor se regenerează odată la 2 sau 3 săptămâni. Emfizemul pulmonar, însă, poate împiedica regenerarea celulelor, această boală distrugând celulele ţesutului alveolar.

Oasele: 10 ani. Oasele se refac constant, a explicat doctorul Peter Selby, cercetător britanic care și-a dedicat viața pentru studierea bolilor metabolice de oase. Pentru a deveni complet, tot procesul de regenerare durează 10 ani. Osteocitele ajută la refacerea oaselor, iar osteoblastele construiesc matricea osoasă şi mineralizează osul.

Procesul de regenerare încetineşte în jurul vârstei a doua.

Vârsta celulelor roşii din sânge: 4 luni. Acestea sunt foarte importante pentru organismul nostru. Cu ajutorul lor, toate ţesuturile organismului noastru sunt oxigenate.

Corpul nostru reface în permanenţă celulele roşii. Rata de refacere a acestora este de patru luni.

Putem schimba informația energetică pentru a obține vindecarea?

DA! Metodele de terapie informațională (biorezonanța, homeopatia, terapia Bach) realizează o reprogramare de mare finețe la nivelul mecanismelor de control psihologice și nervoase ale vindecării, reprogramează structurile membranelor celulare și organitelor celulare pentru refacerea structurilor îmbătrânite, crescându-le durata de supraviețuire. Este dovedit științific că metoda de biorezonanță Paul Schmidt crește metabolismul celular cu 45%, metabolismul celulelor fibroblastice și keratinocitelor cu 40% în culturi celulare, crește hrănirea cu sânge a țesuturilor, oxigenarea celulelor și a țesuturilor, stimulează eliminarea de deșeuri metabolice și activează diviziunea celulară, toate acestea fără efecte adverse de modificare a morfologiei celulare.

Putem interveni la nivel energetic, prin metoda Medicinei Integrate ScienceMed, care combină medicina cuantică (biorezonanța Paul Schmidt) cu electrosomatografia și homeopatia pentru refacerea informației din celule și reechilibrare energetică. Suplimentar, Medicina Integrată ScienceMed folosește încă alte două metode de refacere și regenerare, care acționează direct la nivel celular: fitoterapia și gemoterapia. Ele stimulează procesele de refacere a proteinelor, care sunt baza structurilor fizice celulare, stimulează eliminările de deșeuri toxice celulare și tisulare, aduc factori de creștere, minerale, enzime, vitamine care sunt esențiale pentru procesele de reparare ale țesuturilor lezate. Prin folosirea metodei combinate ScienceMed se pot obține celule sănătoase în locul celulelor bolnave, reprogramând, astfel, propriile celule ale organismului, fără a fi necesare celule stem prelevate anterior. Procesul duce în timp la generarea de țesut nou. Nu se întâmplă peste noapte, însă, de aceea este imporant ca pacientul să ajungă la medic imediat după diagnosticare sau chiar înainte, pentru prevenție.

ScienceMed Romania

Știința in armonie cu natura

www.sciencemed.ro

ScienceMed București: 0723.175.208

ScienceMed Buzău: 0735.779.330

ScienceMed Cluj Napoca: 0740.204.633

ScienceMed Timișoara: 0728.053.976

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha