47
None

"Nutriția este singura opțiune recunoscută pentru reducerea riscului progresiei Degenerescenței Maculare"

PIGMENTUL MACULAR format din luteină, zeaxantină si mezo-zeaxantină, filtrează lumina albastră dăunătoare şi neutralizează radicalii liberi (factor de risc pentru degenerescenţa maculară). Primul semn al acestui proces se manifestă printr-o imagine înceţoşată şi / sau sensibilităţi la lumini puternice (faruri, soare). Atunci când calitatea pigmentului macular continuă să scadă, fotoreceptorii responsabili cu vederea clară au de suferit, acesta fiind primul pas în instalarea degenerescenţei maculare.

Degenerescența Maculară Legată de Vârstă (DMLV)

Este cea mai frecventă cauză de orbire în lumea modernă. Peste 15 milioane de europeni sunt afectați de aceasta boală și numarul este în continuă creștere.Factorul principal de risc al instalării și progresiei acestei patologii este pigmentul macular scăzut.

Cele mai recente cercetări arată că anumite substanțe nutritive pot preveni apariția degenerescenței maculare. Prof. John Nolan și Prof. Stephen Beaty sunt considerați leaderi mondiali în cercetarea pigmentului macular. Concluziile lor arată că nutriția, fie directă fie suplimentată, este esențiala pentru sănătatea ochilor și menținerea sănătoasă a acestui strat protector.O creștere a pigmentului macular, datorată administrarii zilnce de suplimente, este benefică pentru vederea pacientilor cu DMLV și mai important pentru prevenirea aceastei patologii.

În cadrul unui congres oftalmologic din București, iunie 2014, Prof. Nolan a evidențiat rezultatele celor mai recente studii în domeniu. Administrarea zilnică a formulei ce conține mezo-zeaxantină(10mg), luteină(10mg) si zeaxantină(2mg)  a fost singura care la 100% din cei cu DMLV incipient a oprit evoluția bolii.

Mezo-zeaxantina alaturi de lutienă si zeaxantină sunt principalele substanțe ce ne pot menține sau creşte pigmentul macular la parametrii optimi pentru o vedere sănătoasă astăzi, dar și mâine.  

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha