30
None

"Deep Penetration" Laser Terapeutic

Theralase Laser cu infraroșu , “tehnologie superpulsed” asigură una dintre cele mai profunde penetrări a țesutului corporal și poate fi utilizat în tratarea unei game largi de afecțiuni dureroase.

Condițiile dureroase care pot beneficia terapeutic de iradierea cu laser sunt asociate cu generatoare de durere care se găsesc la diferite adâncimi ale țesuturilor, de la țesuturile țintă relativ adânci (piele, structuri subcutanate etc.) la țesuturi mult mai adânci.

Theralase laser este util și foarte eficient pentru efectele anti-edeme și limfatice, tratând afecțiunile dureroase ale pielii și țesuturilor subcutanate, vindecarea rănilor, efectele anti-inflamatorii și regenerarea țesuturilor. Theralase laser poate furniza, de asemenea, aceleași rezultate terapeutice pentru structurile de țesut adânc - cum ar fi articulațiile, discurile herniate etc.

Theralase Superpulsed laser terapeutic penetrează mai adânc decât orice alt laser terapeutic utilizat în mod obișnuit.

Acest fenomen este în mare măsură rezultatul faptului că :

1. Theralase laser operează la o lungime de undă de 660 nm și 905 nm.

2. Laserul Super Pulsed este considerat a fi o formă avansată de sistem de administrare a fotonilor. Toate celelalte tehnologii terapeutice cu laser și fototerapie utilizează unda continuă (CW) sau pulsată (pulsul standard), care alungă fasciculul. În timp ce laserele CW și impulsurile sunt încă bune, este posibil ca acestea să nu poată furniza aceeași adâncime de penetrare a energiei fotonice livrate de la laserele Super Pulsed.

3.Theralase Laser cu intensitate superioară vă permite să furnizați cantități optime de energie fotonică la toate nivelele critice ale țesutului țintă de la suprafață până la os, tendoane și ligamente, până la adâncimi de 10 centimetri.

Theralase este singura companie de pe piață care activează toate cele trei căi celulare cunoscute: calea ATP, calea de Oxid Nitric și calea pompei de Sodiu-Potasiu.

Facem acest lucru cu o tehnologie de ultimă generație care utilizează atât lumină invizibilă superpulsată de 905nm, cât și lumină roșie vizibilă de 660nm, la un preț accesibil.

Laser-ul este extrem de eficient în numeroase afecţiuni:

• artrite (osteoartrita, artrite reumatoide)

dureri la nivelul coloanei vertebrale cervicale, de spate sau lombare

• afectiuni ale discurilor vertebrale

• sindromul de tunel carpian

• durerea cronică la nivelul muşchilor, articulaţiilor şi ţesuturilor moi

• nevralgii (durere pe traectul unui nerv)

• Neuropatii (leziunea unui nerv), Neuropatie diabetică, Scleroza Multipla... etc...

• fasceita plantară (dureri la nivelul călcâiului)

• tendinite

• dureri postoperatorii; urmările unor accidente (întinderi musculare, entorse)

• dureri prin suprasolicitare a unor părţi ale aparatului Osteoarticular.

Tratarea herpesului zoster şi a nevralgiei cronice postherpetice

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha