None

Comunicarea cu pacientul-o problema rezolvata

Unul dintre cele mai sensibile aspecte ale serviciilor de îngrijire la domiciliu este comunicarea pacientului cu personalul medical. Auzim foarte des vorbindu-se despre lipsurile pe care comunicarea le ascunde, aspect ce stă de cele mai multe ori la baza unei colaborări ineficiente, a unor rezultate nesatisfăcătoare ale îngrijirilor sau la apariţia unor reacţii emoţionale nedorite de ambele părti.

De mare valoare în domeniul medical este, la ora actuală, arta de a comunica eficient cu pacientul astfel încât acesta să beneficieze de maximum de atenţie iar această atenţie să fie orientată corect nevoilor sale. Din păcate nu întotdeauna sunt găsite cele mai bune metode.

Şi totuși... ActiveCare a reușit. Suntem o echipă în cadrul căreia contează în egală măsură atât “ce” cât şi “cum” ne facem meseria. Ştim să întrebăm şi să ascultăm, ştim să ne spunem părerea cu profesionalism şi să explicăm ceea ce doriţi să ştiţi - pentru că binele dumneavoastră este o prioritate pentru noi. O stare de bine este adusă în principal de felul în care este abordată orice problemă de sănătate, iar starea de bine căpătată în prezenţa personalului medical este primul pas în atingerea celui mai important obiectiv: restabilirea pe cât posibil a echilibrului intern al organismului. De cele mai multe ori, persoanele care necesită îngrijire la domiciliu au deja o stare emoţională afectată de posibilele tulburări ale starii de sănătate, astfel că acestea prezintă o sensibilitate accentuată legată de tonul vocii, de volumul acesteia, de privire, gesturi, mimică. Din acest motiv, echipa noastră abordează fiecare situaţie în parte cu diplomaţie dar cu o atitudine caldă, cu un ton calm dar încrezator, explicaţii în detaliu şi multă, multă răbdare, iar toate acestea sunt câteva din secretele unor rezultate de excepţie pe care le obţinem zi de zi.

Pentru binele dumneavoastră ne perfecţionăm continuu, lărgim sfera de activitate şi natura îngrijirilor oferite, încercând sa fim mereu acolo unde trebuie la momentul potivit. Evoluţia este cursul firesc al vieţii, scopul fiecărui om in parte. Acesta este şi obiectivul nostru iar în curand sperăm să vă putem împărtăşi o nouă colaborare, un nou început prin care ActiveCare să îşi continue cu succes drumul către sănătatea dumneavoastră.

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha