None

Leacuri verzi pentru menopauza

     Menopauza reprezintă acel proces fiziologic din viaţa unei femei când activitatea ovarelor încetează, ovulaţia dispare definitiv, prin urmare hormonii sexuali feminini (estrogenii şi progesteronul) nu se mai secretă. În termini medicali, menopauza este denumită ”climacteriu”, de la grecescul ”klimakter”.. Se poate instala oricând între vârsta de 30 şi 50 de ani sau chiar mai târziu. Deşi nu este o afecţiune, menopauza prezintă consecinţe clinice importante: apariţia osteoporozei, creşte riscul de apariţie a unei boli cardiovasculare, creşte riscul apariţiei unei boli a sistemului nervos.  

     Fiecare femeie are propria părere în ceea ce priveşte menopauza, pe care un medic trebuie să i-o schimbe şi să-i decodeze semnele acesteia. Simptomele nu sunt aceleaşi la toate femeile, unele putând trece fără dificultate peste ele, altele însă nu. Cel mai frecvent apar: cicluri menstruale neregulate; bufeuri; modificări la nivelul dispoziţiei (dureri de cap, nervozitate, oboseală, insomnii, anxietate); dificultate de concentrare, tulburări de memorie; scăderea lubrifierii vaginale şi a dorinţei sexuale; luarea în greutate; modificări ale pielii, care devine mai fină, ridurile devin mai evidente, dureri articulare, de muşchi.

     Din fericire, există mai multe soluţii pentru a scăpa de neplăcerile cauzate de menopauză. Ele pot fi evitate prin control periodic, printr-un stil de viaţă sănătos, o alimentaţie corespunzătoare, exerciţii fizice, adoptarea unor remedii naturiste.

     Dr. Ionuţ Moraru vă PROpune şi de această dată o gamă largă de produse naturiste în sprijinul  femeilor: Ignam Sălbatic, Angelica Sinensis, Meno Confort, Soia, ApiPropPolen, Maca, Pueraria Lobata etc.
 
     Ignamul sălbatic este cunoscut pentru efectele sale benefice în tratarea diverselor afecţiuni specifice femeilor: reducerea durerilor menstruale, menţinerea densităţii osoase normale şi redarea confortului în perioada menopauzei; în plus, reglează tranzitul intestinal, stimulează secreţia biliară, este hipocolesterolemiant, hipoglicemiant, antiinflamator.
 
     Meno Confort® are un aport însemnat de fitoestrogeni, care contribuie la reechilibrarea hormonală a femeilor aflate la menopauză; reduce disconfortul asociat acestei perioade (bufeuri, roşeaţă, dispoziţie schimbătoare); are în compoziţie pulbere de kudzu (folosită în medicina chineză drept sursă de fitoestrogeni, substanţă care se comportă asemenea  hormonilor estrogeni umani; soia; lemnul dulce (aport de fitoestrogeni, care potenţează activitatea plantelor mai sus amintite); ginsengul alb, care conţine ginsenozide, substanţe active ce cresc capacitatea de adaptare a organismului; atomizatul din larve de trântor şi lăptişorul de matcă; sunătoarea,  care induce o stare de linişte benefică pentru calmarea dispoziţiilor schimbătoare asociate menopauzei.
 
     Angelica sinensis, cunoscută şi sub numele de “dong quai” sau “ginseng feminin”, este un excelent tonic feminin, reduce efectele sindromul premenstrual, reglează ciclul menstrual şi combate amenoreea,  îmbunătăţeşte funcţia reproductivă la femei, ameliorează simptomele menopauzei.
 
     ApiPropPolen® - Produşii stupului reprezintă o bogată sursă de substanţe nutritive şi principii active necesare dezvoltării normale a organismului; au un extraordinar potenţial de reechilibrare hormonală (pot reduce disconfortul asociat menopauzei, andropauzei, pubertăţii întârziate); pot îmbunătăţi dinamica sexuală şi rezistenţa organismului la efort fizic şi psihic; susţin apărarea naturală a organismului, crescând răspunsul imun.
 
     Produsele prezentate mai sus sunt disponibile în farmacii şi plafare. Pentru mai multe detalii sau comenzi sunaţi la numerele 021.351.47.77 sau 0724.330.875 sau accesaţi site-urile noastre : www.medicalab.ro şi www.pronaturashop.ro !

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha