None

ORTOGEL -un antiinflamator eficient

     Reacţia inflamatorie ca manifestare clinică poate fi extrem de incomodă pentru pacient deşi în fond ea poate fi interpretată ca un mecanism complex de apărare contra agresiunilor mecanice, infecţioase, chimice, fizice etc.

       Persistenţa reacţiei inflamatorii poate perturba grav homeostaza pacientului motiv pentru care identificarea unui antiinflamator puternic a rămas la nivel de deziderat.

     Cortegiul nesfârşit de efecte secundare ale antiinflamatoarelor de sinteză care pun viaţa pacientului în pericol a fost un factor determinant în realizarea unui antiinflamator  herbal.  

     Experienţa clinică ne-a ajutat în mare măsurpa, actul terapeutic bazându-se pe câteva principii fundamentale

  • efecte terapeutice maxim
  • efecte secundare minime
  • mod de administrare simplu

     Administrarea cutanată elimină multe din inconvenientele administrării pe cale orală (risc de sângerare) pe cale IV sau IR.

     Plantele din compoziţia ORTO-GEL-ului sunt autohtone o parte din ele fiind cunoscute din antichitate atât în medicina cultă cât şi cea populară.

     După administrarea cutanată efectul se instalează în cca 15-30 min şi durează 8-10 ore. Ideal ar fi tripla administrare la cca 8 ore (orele 14-22-06).

     Recomandările terapeutice se îndreaptă spre:

  • patologia traumatismelor - fracturi, luxaţii, entorse;
  • patologia vasculară – hematoame, tromboflebite;
  • patologia inflamatorie a ţesuturilor moi – întinderi musculare, tendinite, miozite, sinovite;
  •  patologia reumatică cronică - gonartroză, coxartroză, boli reumatice inflamatorii, artrită reumatoidă, contractură musculară paravertebrală după stres prelungit, status postoperator precoce (pentru diminuarea sindromului inflamator sistemic);
  • viroze respiratorii, sindroame febrile de diverse cauze.

     Pentru a creşte efectul terapeutic al produsului se foloseşte FRECŢIA ELIDOR care se administrează în prima instanţă pentru a elimina stratul lipidic cutanat şi a uşura pătrunderea principiilor active din ORTO-GEL (ELIDOR).

     Perioada de administrare poate varia de la 10 zile până la perioade nedefinite în funcţie de tipul de afecţiune care este sub tratament. ORTO-GEL (ELIDOR) poate fi încorporat în diferite protocoale terapeutice împreună cu alte produse naturale, cu rezultate excelente.

    Este important să cunoaştem cu exactitate diagnosticul pentru ca tratamentul să aibă un corespondent etiologic. În acest caz putând să facem evaluare pertinentă a evoluţiei bolii.

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha