59
None

Omega-3 + Glucosamine & Chondroitin & Vitamina C: combinaţia câştigătoare!

Osteoartrita este o boală degenerativă, larg răspândită, cauzată de uzura cartilajului articular, ceea ce duce la funcţionarea defectuoasă şi la durere la nivelul articulaţiilor. Osteoartrita afectează aproximativ 10% din populaţia generală, din care 50% sunt persoane de vârstă geriatrică.

Articulațiile afectate de boală sunt în principal cele solicitate intens de greutatea corporală, precum vertebrele și articulațiile genunchilor, dar şi cele solicitate la efort.

Pierderile de cartilaj pot duce la o pierdere generală a funcției articulaţiilor.

Glucozamina şi condroitina sunt substanțe prezente în mod natural în organism, ce consolidează cartilajul, îl ajută să rețină apa și îl protejează de uzură.

Glucozamina este o aminozaharidă și una dintre cele mai importante  componente ale cochiliilor de crustacee, comercial fiind produsă prin hidroliza cochiliilor de crustacee.

Glucozamina este un precursor de glicozaminoglicani, care sunt principala componentă a cartilajului articular, iar suplimentarea dietei cu glucozamină ajută la refacerea cartilajelor și calmează durerea indusă de artrită.

Corpul este într-o continuă înnoire a tendoanelor şi articulaţiilor, bazându-se în acest proces şi pe Glucozamină. Cartilajul se comportă ca un tampon între oasele ce formează o  articulaţie, iar Glucozamina este implicată în refacerea şi înnoirea tendoanelor articulaţiilor şi a celulelor cartilajelor din genunchi, şolduri, coloană vertebrală şi mâini, atât la femei cât şi la bărbaţi.

Glucozamina poate fi uneori mai eficientă decât tratamentul clasic antiinflamator, ale cărui efecte nedorite la nivel gastrointestinal, renal și cardiovascular pot fi evitate prin utilizarea glucozaminei și a condroitinei împreună cu Omega-3.

Condroitina este o importantă componentă structurală a cartilajului de la încheieturi, oferind rezistenţă la compresiune. Aceasta oferă țesuturilor conjunctive capacitatea de a absorbi lichide, respectiv apă, permițând cartilajului să rămână sănătos şi reducând ruperea cartilajelor. Condroitina ajută la lubrifierea articulaţiilor, îmbunătăţeşte vâscozitatea lichidului sinovial, crescând  mobilitatea articulară.

Glucozamina şi condroitina sunt substanţe ce conlucrează, acțiunea lor împreună fiind mult mai puternică decât orice rezultat obținut cu un singur produs.

Vitamina C

Aceasta ajută la formarea colagenului, ce menţine elasticitatea ţesuturilor, întregind acţiunea Glucozaminei, Condroitinei şi a acizilor graşi Omega-3.

De ce asocierea cu Omega-3?

A fost efectuat un studiu pentru a se evalua eficacitatea combinației de omega-3 EPA şi DHA cu sulfatul de glucozamină,  în tratarea osteoartritei de şold şi genunchi moderate, comparativ cu tratamentul doar cu sulfat de glucozamină.

Rezultatele studiului, care a implicat supravegherea a 177 de pacienţi, a arătat că asocierea glucozaminei cu Omega-3 duce la o reducere semnificativă a redorii matinale şi a durerii de la nivelul articulațiilor afectate de boală, în comparație cu tratamentul standard doar cu glucozamină.

În acest sens, LYSI ISLANDA a pus la dispoziția consumatorilor un supliment care combină beneficiile acizilor graşi Omega-3, în ceea ce privește aspectele inflamatorii, capacitatea glucozaminei şi condroitinei de a asigura menținerea funcției articulare şi proprietăţile vitaminei C pentru formarea colagenului şi menţinerea elasticităţii ţesuturilor.

OMEGA-3 & GLUCOZAMINE & CHONDROITINE & VITAMINA C, LYSI este o combinaţie unică de Omega-3 cu Glucozamină, Condroitină şi Vitamina C, ce ajută la:

• flexibilizarea încheieturilor,

• reducerea suferinţei produse de articulaţiile degradate;

• regenerarea şi întărirea cartilajelor,

• menţinerea sănătăţii articulaţiilor şi protejarea contra deteriorării cartilajelor, din cauza bolilor articulare şi a osteoporozei,  a uzurii fizice din cauza vârstei sau a

• accidentelor, a suprasolicitării, obezităţii şi a activităţilor sportive.

SPOREŞTE MOBILITATEA,  REGENERAREA, RECUPERAREA  ARTICULAŢIILOR  

Comentarii


emanuel

buna ziua,am si eu o tendinita la mana,solici mana la serviciu tot timpul si as vrea sa-mi spune-ti daca se poate ce pot sa iau sa contina aceste vitamine de mai sus.

Jan. 15, 2014, 1:38 p.m.
7
2

ciuta gabriela

Buna ziua ,va scriu cu speranta ca ma puteti ajuta cu un sfat , in urma unui control am osteporoza cu un scor de -3.4 la coloana si nu stiu ce medicament ar fi mai indicat pt aceasta problrma ,metionez ca totodata au inceput si durerile la un genunchi si diagnosticul pus de medic este gonatroza ,mentionez ca am 52 ani iar de la varsta de 45 am intrat in menopauza chirurgical \'va multumesc si astept sfaturi pt tratament

May 21, 2015, 7:10 a.m.
14
2

popovschi rodica

unde se poate cumpara produsul?

May 2, 2016, 2:14 p.m.
5
0

Saptamana Medicala Administrator

contactati office@sagasanatate.ro Tel.: 021 330 31 17 / 021 330 31 15 Fax: 021 330 50 49 Mob: 0722 810 692

May 2, 2016, 10:19 p.m.
2
1

stegaru vasilica

mar intresa sa achizitionez produsu prezentat omega3+glucosamine+condroitina+vitam c care este pretul va rog contactati multumesc

Aug. 17, 2016, 7:37 p.m.
7
1

TUDORACHE ELENA

VREAU SI EU PASTILE OMEGA 3= VREAU SI EU PASTILE PT REFACEREA CARTILEGIULUI

Aug. 31, 2016, 2:39 p.m.
3
0

Saga Sanatate

Buna ziua, Va multumim pentru interesul si increderea manifestata fata de produsele LYSI! Pentru mai multe informatii si preturi va rugam accesati http://www.sagasanatate.ro/adulti/omega-3-glucosamine.html sau sunati la nr. de telefon 021 330 31 17/ 0722810692. Sa aveti o zi frumoasa si multa sanatate! Cu drag, Saga Sanatate.

Sept. 5, 2016, 10:58 a.m.
1
0

florin din salaj

glucosamine.com acolo gasiti cel mai ieftin

Dec. 1, 2016, 10:43 p.m.
1
0
Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha