47
None

Pot să scap de miopie vara? Da, cu SMILE PRO!

Dacă ai miopie și/sau astigmatism miopic și vrei să scapi de ochelari,  SMILE PRO este pentru tine! Anotimpul nu contează, poți face intervenția chiar și vara, deoarece după maximum 3 zile, poți merge la plajă.

SMILE Pro este cea mai modernă tehnică chirurgicală laser din lume, la ora actuală, este minim invazivă, cu recuperare rapidă și este utilizată, în prezent, pentru corecția miopiei (până la - 10 dioptrii), cât și a astigmatismului miopic (până la -5 dioptrii) sau combinații ale acestora (până la -15 dioptrii), dacă ochiul permite. În sezonul cald, la 3 zile după operație, poți merge la mare, așadar te poți bucura de libertatea pe care o dă independența față de ochelari încă din primele zile.

De ce este tehnica SMILE PRO minim invazivă?
SMILE oferă posibilitatea de a face o operație de reducere a dioptriilor, fără tăierea şi expunerea corneei, cu ajutorul sistemului VisuMax 800, realizat de ZEISS, ce foloseşte laserul cu femtosecunde, printr-o singură procedură.

Ce trebuie să fac pentru a mă opera?
Trebuie să efectuezi un consult oftalmologic complet și o serie de investigații prin care se verifică integritatea structurilor oculare și funcționalitatea normală a ochilor. Dacă porți lentile de contact, trebuie să oprești purtatul acestora cu 7-10 zile înainte de investigații, cât și înainte de operație. Dacă ai gene false, trebuie să renunți la ele înainte de operație.

Urmează operația
Dacă totul a decurs bine la consult, putem face intervenția. Procedura se efectuează la ambii ochi în aceeași zi, se folosește anestezia cu picături, este complet nedureroasă și durează câteva minute cu tot cu pregătire la ambii ochi. Laserul de înaltă precizie al sistemului VisuMax 800 permite crearea în cornee a unei lenticule şi a tunelului prin care aceasta va fi extrasă, într-un singur pas, în doar 10 secunde. Doar atât acționează laserul... cât ai clipi. Apropo de clipit, în timpul intervenției se folosește un dispozitiv care permite pacientului să clipească fără să deranjeze operația. De asemenea, laserul ajută la menținerea poziției corecte.

După SMILE PRO
Pleci imediat după intervenție acasă, fără pansamente, trebuie doar să porți ochelari de soare pentru protecție. În orele imediat următoare operației pot să apară: senzație de corp străin, lăcrimare, fotofobie (jenă față de lumină), cât și vederea în ceață. Pe măsură ce trec minutele/orele, senzațiile dispar și vederea se clarifică.
Există anumite recomandări timp de 2-3 zile legate de igiena locală, trebuie evitat machiajul, însă  nu există restricții legate de efortul fizic, de utilizarea telefonului sau a laptopului. Însă după aceste 3 zile, îți poți relua activitățile (machiaj, creme), poți merge la mare, la sala de fitness. Pentru încă 3 săptămâni trebuie să urmezi un tratament local, cu picături, iar afară vei purta ochelarii de soare. Procesul de cicatrizare poate să dureze până la câteva luni, fără ca tu să ai limitate activitățile în acest timp.
SMILE Pro are o siguranță de peste 99%, cu rezultate foarte bune și stabile în timp, riscul de regresie fiind minim, complicațiile apar rar și se rezolvă fără consecințe vizuale.
La Ama Optimex, efectuăm tehnica SMILE din 2014, iar din august 2022, efectuăm SMILE PRO, cu ajutorul femtolaserului Zeiss VisuMax 800, ultima generație.

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha