20
None

Povestea Crisia pășește în 2024 cu visuri mari, îmbinând pasiunea cu inovația pentru sănătate

Încheiem un an greu, plin de provocări, dar și de visuri împlinite. Cu bucurie și recunoștință, vin în fața dumneavoastră pentru a împărtăși nu doar gândurile și dorințele pentru anul 2024, ci și câteva realizări deosebite care au definit parcursul nostru în anul ce tocmai a trecut. Sunt Cosmina Bengescu, farmacistul din spatele conceptului Crisia Farm și vă prezint cu mândrie câteva inovații care au făcut din această farmacie un adevărat centru de excelență în domeniul sănătății. Vin cu promisiunea că nu ne vom opri aici. Profesia de farmacist este extraordinar de frumoasă, însă toată această magie este învelită în foarte multă responsabilitate, pentru că "în mâinile noastre" stau viețile pacienților.
În spatele conceptului Crisia stau oameni, oameni buni cu aspirații și idealuri, stau oameni cu visuri marețe. În spatele Farmaciei Crisia stă emoție pentru reușite și eșecuri, stau sute de ore de muncă și mii de ore de învățat, stă multă sârguință și perseverență. Deviza noastră este că limita e cerul, iar cerul infinit; poate și de aici această dorință aprigă a întregii echipe de evoluție, de a fi cei mai buni, de a face lucrurile altfel.
Farmacia Crisia se remarcă prin faptul că este singura farmacie cu circuit deschis din România ce dispune de propriul laborator cameră curată. Acest laborator ultramodern ne oferă posibilitatea de a executa tratamente personalizate la standarde occidentale, contribuind astfel la avansul medicinei personalizate în țara noastră. Ne-am asumat această responsabilitate nu doar ca un pas spre inovație, ci și ca o modalitate de a aduce cele mai bune soluții pentru sănătatea pacienților români.
Cu bucurie și entuziasm vă anunțăm că am încheiat anul anterior prin deschiderea unei noi farmacii în Sectorul 3, echipată cu un spațiu generos și, mai important, cu un laborator cameră curată dedicat preparării personalizate la același nivel de excelență cu care v-am obișnuit. Această extindere ne oferă o oportunitate de a ajuta un număr și mai mare de pacienți și de a face medicina personalizată accesibilă în viețile cât mai multora ce au nevoie de noi. Tot anul trecut, la dorința pacienților noștri am trecut printr-un proces intens de digitalizare, ușurând astfel procedura de transmitere a rețetei.
Farmacia Crisia este un angajament constant pentru sănătatea pacienților ce ne trec pragul în fiecare zi. Am înțeles că medicina personalizată și inovațiile în domeniu sunt cheia unui viitor mai sănătos.
În 2024 ne-am propus să mărim Echipa Crisia, să aducem cât mai mulți farmaciști pasionați de profesia pe care și-au ales-o. Pregătirea continuă este esențială în profesia noastră, însă pasiunea este ingredientul fără de care magia nu poate să se întâmple. De ce? Pentru că noi, la Crisia Farm, pregătim tratamente pentru oameni, în fiecare preparat punem puțină umanitate, iar noi credem că acest ingredient face din tratamentele noastre personalizate adevărate panacee pentru pacienții ce ne cer ajutorul.
Vă invităm să explorați cu noi această nouă etapă a sănătății, în care tratamentele personalizate și inovațiile medicale se întâlnesc cu pasiunea pentru preparare. La Farmacia Crisia, suntem aici pentru a construi împreună o comunitate de sănătate și bine. Vă mulțumim pentru încrederea acordată și pentru că sunteți alături de noi în această poveste.
Să ne bucurăm împreună de un 2024 plin de sănătate și visuri împlinite!


Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha