None

Propolis, un antibiotic natural prea putin utilizat

Răceala, gripa, rinofaringita, aftele bucale, giardia etc pot fi tratate cu propolis .

Este poate mai impresionant pentru pacientul neavizat să se folosească imipenem, subactan sau cefalosporine generaţie III-IV, dar în mod sigur beneficiile terapeutice vor fi infinit mai mari prin utilizarea de propolis.

Evantaiul activităţilor propolisului este impresionant: antiinflamator, antiviral, antibacterian, antifungic, cicatrizant, imunostimulator. Propolisul are vechimea civilizaţiei umane, vechii egipteni folosindu-l ca antifungic la îmbălsămarea mumiilor.

Prin prezenţa elementelor volatile este folosit în patologia umană ca antiviral, bactericid, fungicid, antiinflamator, cicatrizant, antioxidant, imunostimulator. Se recomandă în angine, stări gripale, afte bucale, faringite.

Elidor a conceput pentru prima dată în România siropurile cu propolis (Bronhoplant, Sirop cu muguri de brad, sirop cu miguri de pin, sirop cu muguri de plopi).

Eficacitatea terapeutică s-a amplificat remarcabil pentru că calităţile native ale extractelor vegetale cu activităţi mucolitice, secretolitice, antispastice se adăugau proprietăţile remarcabile enumerate mai sus ale propolisului.

Binecunoscutul produs Influrex Plus tablete adaugă la calităţile sudorifice, expectorant, antitermice şi antivirale ale propolisului propulsându-l ca un produs de primă alegere în stări gripale, sindroamele febrile, rinofanringite, afte bucale.

Posologia la siropurile cu propolis este 3-6 linguri/zi în funcţie de intensitatea manifestărilor clinice, iar la Influrex Plus 3-6 cp/zi în funcţie de acceaşi parametri. Domnii doctori pot recomanda şi folisi cu mai mult curaj fără inhibiţii şi prejudecăţi produsele cu propolis iar rezultatele nu se vor lăsa aşteptate.

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha