4
None

Protecţia antivirală prin mucoasa nazală

Sezonului virozelor şi al alergiilor dă mari bătăi de cap atât părinţilor, cât şi profesorilor şi medicilor. Pentru că în circumstanțele actuale, va fi greu de stabilit dacă simptomele unei răceli sau ale unei rinite alergice indică sau nu infecţia cu SARS-CoV-2.

Este important pentru noi să înțelegem să respectăm și să tratăm cu mai multă seriozitate probleme minore ale nasului și gâtului pe care poate le-am ignorat până acum, sau nu ni s-au părut importante.

Cum ne protejăm
În primul rând, o mucoasă nazală cu o suferință cronică, chiar și minoră (rinită cronică, deviație de sept nazal, rinosinuzita cronică) este mai puțin capabilă să se apere de agresiunea virală. Astfel devine foarte important să păstrăm mucoasa nazala cât mai sănătoasă. Trebuie să folosim produse blânde care mențin funcția normală de purificare și apărare a mucoasei nazale.


Alergia, factor favorizant
Persoanele alergice sunt mult mai sensibile agresiunilor virale deoarece au permanent o stare de inflamație a mucoasei nazale. Acum, mai atent decât niciodată trebuie să combatem inflamația mucoasei nazale, să spălăm mucoasa cu ser fiziologic, apoi să aplicăm sprayurile cu efect antialergic și cele protectoare. Iar mucoasa nazală o menținem sănătoasă și aptă să ne protejeze cu ajutorul bacterioterapiei intranazale, o metodă extrem de eficientă

Produse testate clinic şi sigure şi pentru copii
Produsele pe care le propunem sunt trei produse testate clinic ale căror proprietăți au fost demonstrate şi în practica pediatrică de-a lungul anilor.

RINOGERMINA, produsul cu care se realizează bacterioterapia intranazală acționează prin crearea efectului de barieră, împiedicând contactul bacteriilor patogene cu gazda. Crează un antagonism cu germenii patogeni în ceea ce privește: aderența la mucoasă, folosirea nutrienților, ocuparea spațiului și restabilește flora normală bacteriană.

GRIPSTOP, picături sau spray, cu lactoferină şi glicirizină, cu efect protector pentru mucoasa nazală, foarte eficient şi pentru adulţii care poartă masca de protecție.

NARIVENT: cu glicirizină şi manitol, reduce edemul, congestia nazala si alte simptome semnificative în cazul rinitei alergice. Ca inhibitor direct al HMGB1 (molecula implicată în formele severe de COVID-19) glicirizina este principalul ingredient activ al rădăcinii de lemn dulce și a fost utilizată în medicina tradițională pentru tratarea bolilor inflamatorii și virale, inclusiv SARS-CoV.
În urmă studiilor făcute pe un eșantion de pacienți cu vârstă pediatrică (vârstă medie 9,6 ani) cu diagnostic de rinită alergică intermitentă sau persistentă, tratați cu Narivent timp de 4 săptămâni, în urmă evaluării subiective a simptomelor, înainte și după 30 de zile de tratament, s-a dovedit că Narivent are rezultate comparabile cu corticosteroidul nazal
Toate produsele 3F PLANTAMED le găsiţi în farmacii sau, la pret de importator, cu un singur click, aici www.farmaciile3f.ro (Produsul Rinogermina se gaseste exclusiv in farmacii, neputand fi livrat prin curier din cauza conditiilor de pastrare)

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha