47
None

Fără durere și cu recuperare rapidă, în 72 de ore mergeți la plajă

SMILE, operația de reducere dioptrii care a revoluționat chirurgia refractivă pentru miopie

Dacă aveți miopie sau astigmatism, cu dioptrii mari, ReLEx SMILE este singura tehnică laser pentru reducerea dioptriilor care vă poate scăpa de ochelari sau lentile de contact. SMILE este o tehnică chirurgicală spectaculoasă, prietenoasă, nedureroasă, iar recuperarea este rapidă, în 72 de ore puteți merge la plajă. Mai mult, acuitatea vizuală se recuperează imediat după operație și se îmbunătețește pe măsură ce trec orele și zilele.

În clinica Ama Optimex, am început să efectuăm operații de retrii ReLEx SMILE în anul 2014. În tot acest timp, atât noi, chirurgii oftalmologi, cât și pacienții, am fost și continăm să fim fascinați de această tehnologie și de progresul pe care l-a adus SMILE în chirurgia refractivă. Toți pacienții se ridică de pe masa de operații zâmbind, pentru că, pentru prima dată în viață, reușesc să vadă bine fără ochelari. Este spectaculos, pentru că se întâmplă imediat după operație, fără să îi doară ceva, poate doar cu o ușoară senzație de disconfort, care dispare până a doua zi. După 72 de ore, deja nu prea mai există restricții postoperatorii, pacienții pot merge la plajă sau pot practica sporturi, doamnele se pot machia sau coafa. Recuperarea rapidă fără durere este un beneficiu extrem de important, mai ales în timpul verii, pentru că nu restricționează activitățile obișnuite foarte mult timp.
Pe lângă beneficiile de confort și vindecare rapidă pe care le are pacientul după operație, cu SMILE se pot corecta dioptriile mari cu laser, anume miopie până la -10 dioptrii, astigmatism miopic până la -5 dioptrii și până la -15 dioptrii combinate miopie și astigmatism miopic. În plus, SMILE este operația care are cea mai mică incidență a regresiei dioptriilor postoperatoriu.

Este sigură?
În general, operațiile pentru reducerea dioptriilor sunt cât se poate de sigure, atât timp cât pacientul respectă cu strictețe indicațiile medicului. SMILE este realizată cu cel mai precis femtolaser al momentului, VisuMax Carl Zeiss Meditec.

Cine poate face operația?
Oricine își dorește să scape de ochelari, are peste 18 ani și dioptrii stabile, are miopie, astigmatism sau miopie și astigmatism (căci deseori ambele sunt prezente) și anatomia ochiului se încadrează în anumiți parametri (pe care îi investigăm cu minuțiozitate înainte de operație, prin investigații oftalmologice).

Unde se face ReLEx SMILE?
Clinica noastră, Ama Optimex, este prima clinică din România care oferă operații prin tehnica SMILE. Iar noi, eu, conf. Dr. Mircea Filip și dr. Miruna Nicolae suntem primii medici chirurgi oftalmologi din România care au efectuat această intervenție și pe care o efectuăm de 7 ani la Ama Optimex.

www.amaoptimex.ro
www.scapadeochelari.ro
www.cataracta.ro

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha