30
None

Reglează-ți metabolismul și slăbește sănătos!


Suntem oameni moderni, dornici de cunoaștere și dezvoltare, însă adesea suntem prea exigenți cu noi înșine, ne dorim o carieră de succes, plimbări și vacanțe care să ne relaxeze și mai ales un corp frumos și sănătos, cu alte cuvinte ne dorim perfecțiune pe toate planurile și uneori nu știm cu ce să începem.

Cheia succesului este să ne organizam corect și eficient, pentru că, în caz contrar, nu vom obține rezultatele dorite și vom ajunge demotivați.
Așadar, unul dintre cele mai important aspecte, care ar trebui să fie pe primul loc, este corpul și sănătatea noastră, pentru că de aici ne putem sustrage puterea și motivația pentru celelalte planuri, însă de cele mai multe ori fix corpul și sănatatea sunt lăsate pe ultimul loc, din lipsa timpului sau a oboselii.
Știm cât de important este să te simți bine în pielea ta și să fii și sănătos în același timp, succesul și starea noastră de zi cu zi depinde de acest lucru. Cea mai mare dilemă este cum să faci să ai atât silueta mult visată, cât și un organism sănătos și, în plus, să te simți energic și relaxat.
Natura ne este și de această dată la îndemână, cheia succesului unui corp sănătos este mâncarea sănătoasă, mișcarea și energia psihică pozitivă, pentru că acolo unde mintea lucrează oportun, corpul arată și se simte bine.
În ceea ce privește silueta, primăvara și vara sunt anotimpuri care ne trezesc ambiții și dorim să aducem schimbări benefice în viața noastră. Ca să arătăm bine și să fim mândri de noi începem cure de slăbire, programe sportive, plimbări de relaxare, iar unele persoane chiar apelează la meditație. Însă, dacă nu alegem modul adecvat pentru a face aceste schimbari, pot să apară riscuri și dezamăgiri.
Alimentația este cheia spre o siluetă frumoasă, un corp sănătos și o minte liniștită. Deși acest principiu este foarte cunoscut, de multe ori este greu să ne controlăm alimentația, în special din lipsa timpului, astfel ajungem să avem o dietă haotică și slab nutritivă, iar din acest motiv, în timp, apar tulburări digestive, tulburări de tranzit și kilograme în plus nedorite. Plantele atent selecționate ne pot ajuta să echilibrăm aceste procese vitale sănătății.
Există plante care ne ajută să menținem sub control greutatea corporală, prin mecansime clare. Una dintre ele este Vilaiti Imli, fructele acestei plante specifice indiene au capacitatea de a reduce pofta de mâncare și de a împiedica transformarea glucidelor în lipide și depunerea acestora în țesutul adipos. O altă plantă specifică, în Ayurveda, este Guggul care la rândul ei susține metabolismul lipidic, stimulând metabolizarea grăsimilor și consumul de energie, împiedicând depunerea grăsimilor.
Alte plante precum piperul indonezian, lemnul dulce, ghimbirul și nu numai, ajută intens procesul de digestie, moleculele de mâncare fiind procesate și consumate corect, nutrienții necesari sunt absorbiți corespunzător, iar rezidurile nefolositoare eliminate din organism. Aceste plante stimulează enzimele digestive, refac și protejează mucoasa gastro-intestinală și favorizează un tranzit echilibrat.
Este important să avem grijă să slăbim în mod sănătos, pentru că atunci când reducem alimentația obișnuită și implicit kilogramele în plus, este nevoie să asigurăm organismului un aport de vitamine, minerale și aminoacizi, necesar pe care ni-l putem lua din plantele medicinale, astfel încât să obținem silueta mult visată și un organism sănătos, radiind fericire.
 Și de aceasta dată, specialiștii Ayurmed® au studiat și analizat îndeaproape mecanismele plantelor medicinale, eficiența și siguranța acestora pe termen îndelungat. Așa a aparut produsul SLEMOL® - un supliment alimentar destinat scăderii în greutate și ulterior menținerii greutății corporale, dar fără să ne priveze corpul de nutrienții atât de importanți pentru sănătate.

SLEMOL® este un complex de plante ayurvedice care contribuie la obținerea unei siluete armonioase, specifice tipologiei constituționale, asigurând un echilibru fizic și psihoemoțional optim. Ajută la reglarea apetitului, reducând pofta excesivă de mâncare. Favorizează procesele digestive și tranzitul intestinal. Stimulează procesele de detoxifiere la nivel hepatic prin susținerea sistemului enzimatic endogen și a fluxului biliar. Contribuie la accelerarea metabolismului, reduce transformarea glucidelor în lipide. Crește nivelul energetic al organismului, prin intensificarea arderii grăsimilor la nivel celular. Are rol antioxidant, benefic în împiedicarea îmbătrânirii premature. SLEMOL® menține greutatea corporală normală prin susținerea echilibrului metabolic natural, îmbunătățind tonusul și sănătatea organismului.
Combinând SLEMOL® cu un stil de viață echilibrat, un regim alimentar sărac în grăsimi și zaharuri, puțină mișcare vitală pentru sănătatea cardio-vasculară și nu numai, vom obține rezultate satisfăcătoare, împlinire și mulțumire de sine, iar corpul nostru ne va mulțumi nu doar pentru aspectul său suplu, dar si pentru tonusul și energia zilnică care ne vor ajuta sa ducem la bun sfârșit toate planurile pe care ni le propunem zi după zi.

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha