None

Trifyla(Triphala)-protectorul sistemului digestiv

(Triphala) – protectorul sistemului digestiv

I mportanţa unei alimentaţii sănătoase

Societatea este într-o continuă expansiune, oamenii sunt din ce în ce mai ocupaţi, au din ce în ce mai puţin timp pentru ei, iar masa în familie tinde să devină o amintire îndepărtată. Fast-food-urile sunt tot mai aglomerate. Copii, tineri, adulţi şi vârstnici mănâncă în grabă ceva şi se întorc la activităţile lor zilnice. Toată lumea a aflat că mâncarea gen fast-food nu este chiar cea mai bună alegere, dar nimeni nu mai ţine cont de acest lucru.

Un regim alimentar echilibrat şi sănătos dă forţa necesară organismului de a face faţă tuturor provocărilor zilnice, stresului şi infecţiilor. Asocierea unor suplimente alimentare obţinute din plante, contribuie la purificarea, tonifierea, revigorarea şi optimizarea activităţii întregului organism.

P urificarea şi detoxifierea prin plante medicinale azurvedice

Dintre plantele medicinale ayurvedice cu acţiuni şi efecte purificatoare asupra aparatului digestiv pot fi enumerate, printre altele, şi: Terminalia chebula, Terminalia belerica, Emblica officinalis, Acacia arabica. Aceste plante sunt utilizate tradiţional în unele tulburări determinate de indigestie, pentru combaterea senzaţiei de greaţă, a vărsăturilor, a balonărilor, meteorismului abdominal şi a flatulenţei. Sunt de asemenea eficiente şi în unele tulburări dispeptice.

Terminalia chebula (Haritaki) conţine taninuri, antrachinone, acid chebulic şi chebulagic, precum şi acid galic. Are acţiuni şi efecte antivirale şi antibacteriene, laxative şi astringente. Este utilizată tradiţional în unele suferinţe ale aparatului urinar, în diareea cronică, precum şi în caz de hemoroizi.

Emblica officinalis (Amlaki) este o plantă bogată în proteine vegetale, aminoacizi, vitamine, minerale şi oligoelemente. Conţine acid glutamic, alanină, vitamina C în cantitate de peste 100 de ori mai mare decât în mere. Fructele sunt o sursă foarte importantă de vitamina C, au efect diuretic şi laxativ, având o mare valoare nutritivă. Sucul din fructe ajută la scăderea colesterolului. Planta are proprietăţi antibacteriene, antivirale şi antioxidante.

Terminalia belerica (Vibhitaki) conţine betasitosterol, acid galic, chebulagic. Datorită taninului, se recomandă în tulburări de tranzit intestinal (diaree), hemoroizi, anasarcă.

Împreună, toate plantele enumerate mai sus, cunoscute în India sub numele de triphala , intră în compoziţia produsului Tablete , un preparat cu efecte de optimizare a activităţii digestive.

protejează sistemul digestiv, menţine flora intestinală sănătoasă, ajutând la evacuarea intestinului gros şi, implicit, la eliminarea tuturor toxinelor.

Alte acţiuni şi efecte:

Corectarea de variaţii ale balanţei Vatta-Pitta-Kapha;

Benefic în unele tulburări digestive - indigestii, greaţă, vărsături, balonări, diaree;

Purificarea, detoxifierea organismului;

Efect protector şi regenerator asupra ficatului.

Tablete , se administrează foarte uşor, 1-2 tablete după mesele principale. Produsul este 100% natural şi nu prezintă efecte adverse.

PRODUSELE SE GĂSESC ÎN TOATE FARMACIILE ŞI UNITĂŢILE PLAFAR

DIN BUCUREŞTI ŞI DIN ŢARĂ

Star International Med
www.ayurmed.ro

natural@star-ayurveda.ro
Tel./Fax: 021/3139481

021/3038044; 031/1024366

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha