30
None

Bio-Active MC, produs japonez de excepţie!

Datorită faptului că Agaricus Blazei Murril este o ciupercă aparţinând unei numeroase familii de susţinători ai sănătăţii umane, dr. ing. Iuliana Barbu, cercetător, fitoterapeut în cadrul SC FARMACIA NATURII SRL, a început un studiu individual pe o serie de pacienţi cu diverse probleme de sănătate începând cu anul 2007.

Vă prezentăm alte 2 cazuri de tratamente naturiste care au vindecat sau ameliorat afecţiunile pacienţilor.

Caz I - Detoxifierea organismului - sarcina

Rodica T:  37 ani – Bucureşti  - supraponderală,  suferind de multiple probleme genitale, doritoare să devină mamă.

A apelat la fitoterapeut pentru a scăpa de consumul excesiv de medicamente alopate care i-au fost recomandate la diverse clinici pentru a rămâne însărcinată. După o cură de o lună de detoxifiere în care a fost trecută pe un regim vegetarian drastic, au fost administrate 2 pliculeţe BIO ACTIVE MC OYAMA AGARICUS, unul la ora 10 şi unul la ora 16  timp de 14 zile. Conţinutul ridicat de fibre alimentare favorizează detoxifierea prin eliminarea substanţelor carcinogene, previne constipaţia, stimulează detoxifierea prin celuloză, pectină şi chitină. Pectina şi lignina facilitează de asemenea absorbţia glucidelor şi lipidelor. După o pauză de 10 zile, i s-a administrat doar un pliculeţ BIO ACTIVE MC OYAMA AGARICUS la ora 10 dimineaţa şi ceai Ecofeminin-Farmacia Naturii, 3 căni /zi plus 1 linguriţă Brânca Ursului.

Rezultatul: după o lună a slăbit 4 kg şi a rămas însărcinată, a născut un copil sănătos şi din când în când are grijă să mai facă o cură de 7 zile cu această ciupercă minune

Caz II- Anemia feriprivă, L.P. - 9 ani - Petreşti, Bacău

Plecând de la ipoteza că Ciuperca Agaricus Blazei Murill are un bogat conţinut de proteine, vitamine şi minerale (dr. Heinemann din Belgia) am început administrarea a două pliculeţe (6 gr.) de BIO ACTIVE MC la pacient anemic în vârstă de 9 ani. După ce – fără nici un alt regim de alimentație – timp de 60 de zile copilului i s-au administrat la masa de prânz și de seară câte o cantitate de 3 gr de BIO ACTIVE MC, s-a constatat o creștere considerabilă a hemoglobinei. După această perioadă, i-am recomandat consumul alimentelor ce conțin printre altele și foarte mult Fe, cum ar fi condimentele (coriandru uscat, pătrunjelul, piperul negru și scorțișoara), păstăile (lintea), semințele de cereale (în special grâu încolţit), oleaginoasele (susanul, macul), alunele şi alte alimente (cum ar fi drojdia de bere care are 20 mgFe/100).

Rezultat - după 2 luni de tratament cu Bio Active Mc Oyama Agaricus şi schimbarea alimentaţiei încă două luni, copilul a crescut în greutate cu 3 kg, şi-a recăpătat culoarea în obraji, a devenit foarte vioi şi a început să practice înotul. Părinţii au hotarât să-i refacă analizele abia peste 1 an, când au constatat că problema era rezolvată în totalitate.

Notă: Bio Active MC este un supliment alimentar şi nu înlocuieşte tratamentul recomandat de medic sau un regim alimentar variat. Rezultatele diferă în funcţie de organismul fiecărei persoane, dar este întru totul natural şi ajută la buna funcţionare a organismului. De asemenea, prin bogatul conţinut de Beta-D-Glucan, luptă cu celulele canceroase. Vă recomandăm să îl achiziţionaţi din punctele autorizate de pe site-ul nostru, pentru a beneficia de sfat autorizat de administrare.

De ce Bio-Active MC?

• Deoarece sănătatea este mai bună decât toate şi meriţi să ai parte de ea!

• Deoarece conţine 100% extract din ciuperca Agaricus Blazei Murill, denumită „Ciuperca lui Dumnezeu”, cunoscută pentru acţiunea anti-tumorală puternică.

• Deoarece ciuperca este cultivată în mediu natural, nu în seră, fără îngrăşăminte chimice.

• Deoarece Bio Active MC îţi oferă garanţia calităţii japoneze, prin mărcile primite de la asociaţii de Medicină Alternativă şi Complementară din Japonia.

• Deoarece îl achiziţionezi din farmacie sau plafar, cu indicaţii de administrare personalizate.

• Deoarece vezi minime îmbunătăţiri ale stării de sănătate în 10-12 ZILE!

• Deoarece sănătatea este mai bună decat toate şi meriţi să ai parte de ea!

• Conţine 120 de elemente necesare organismului (minerale, aminoacizi, oligoelemente) şi este uşor de înghiţit şi uşor de asimilat!

Daniela Cismaru Inescu

SC Euro Japan Trading, Mobil: 0723.93.30.17

E-mail: office@ejtrading.eu • Web: www.ejtrading.eu

Comentarii


Mircia

Buna ziua, Am tot citit despre miraculoasa ciuperca japoneza. Nu as avea incredere decat in d-na Daniela Cismaru sa procur acest miraculos produs.Cum procedez sa cumpar produsul si cam cat ma costa? Multumesc!

Oct. 28, 2015, 11:57 a.m.
0
0

Iustina

Va rog sa sunati la nr de tel:0723.933.017. Va raspunde dna Daniela Cismaru si va poate transmite toate informatiile.

Oct. 28, 2015, 12:28 p.m.
0
0
Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha