30
None

Bio-Active MC, produs japonez de excepţie!

Studiu de caz
Domn, 75 ani, cancer al limfei.
A făcut chimioterapie însă la primele doze s-a simţit foarte rău, astfel încât tratamentul a trebuit să fie întrerupt. Familia a decis să îi administreze câte 2, apoi 3 pliculeţe de Bio Active MC/zi şi, după 14 zile, analizele au confirmat că poate reîncepe chimioterapia. Tratamentul chimioterapic a fost suportat de organism, pacientul a reuşit să mănânce, să se odihnească şi să nu piardă în greutate pe parcursul şedinţelor.
 
În acest moment a terminat chimioterapia şi continuă să ia 2 pliculeţe de Bio Active MC/zi, pentru înca 30 zile.
 
În scopul prevenţiei reapariţiei cancerului, specialiştii români şi japonezi recomandă persoanelor care au trecut prin aceste probleme de sănătate, să facă 2 cure x 30 zile/an cu 2 pliculeţe Bio Active MC /zi.  
Statistică realizată cu ajutorul feed-back-urilor consumatorilor: 83% dintre pacienţi au văzut îmbunătăţiri majore în primele 10 zile de administrare (stări de rău ameliorate, ameliorarea durerilor, coordonate fizice îmbunătăţite), 12% au observat o uşoară ameliorare a stării generale, iar 5% nu au reuşit să consume produsul deoarece organismul l-a respins pe moment, urmând ca după o pauză de 6 luni să-l reîncerce (acest lucru se poate întâmpla pe fondul unor tratamente invazive care fac să nu mai tolerăm anumite alimente, deşi nu avem alergie la ele). Pentru a afla dacă Bio Active MC este potrivit pentru dumneavoastră, în acord cu tratamentul primit de la medic, contactaţi distribuitorii autorizaţi, mentionaţi pe site-ul   www.ejtrading.eu sau telefonic.
 
 
De ce Bio-Active MC?
• Deoarece sănătatea este mai bună decât toate şi meriţi să ai parte de ea!
• Deoarece conţine 100% extract din ciuperca Agaricus Blazei Murill, denumită „Ciuperca lui Dumnezeu”, cunoscută pentru acţiunea anti-tumorală puternică.
• Deoarece ciuperca este cultivată în mediu natural, nu în seră, fără îngrăşăminte chimice.
• Deoarece Bio Active MC îţi oferă garanţia calităţii japoneze, prin mărcile primite de la asociaţii de Medicină Alternativă şi Complementară din Japonia.
• Deoarece îl achiziţionezi din farmacie sau plafar, cu indicaţii de administrare personalizate.
• Deoarece vezi minime îmbunătăţiri ale stării de sănătate în 10-12 ZILE!
• Deoarece sănătatea este mai bună decat toate şi meriţi să ai parte de ea!
• Conţine 120 de elemente necesare organismului (minerale, aminoacizi, oligoelemente) şi este uşor de înghiţit şi uşor de asimilat!
 
Notă: Bio Active MC este un supliment alimentar şi nu înlocuieşte tratamentul recomandat de medic sau un regim alimentar variat. Rezultatele diferă în funcţie de organismul fiecărei persoane, dar este întru totul natural şi ajută la buna funcţionare a organismului. De asemenea, prin bogatul conţinut de Beta-D-Glucan, luptă cu celulele canceroase. Vă recomandăm să îl achiziţionaţi din punctele autorizate de pe site-ul nostru, pentru a beneficia de sfat autorizat de administrare.
 
SC Euro Japan Trading,
Mobil: 0723.93.30.17
E-mail: office@ejtrading.eu
Web: www.ejtrading.eu

Alte articole despre:

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha