30
None

EROMAX UNIVERSAL

Supliment alimentar

Descriere: Zincul contribuie la: menţinerea fertilităţii şi reproducerii normale; menţinerea concentraţiilor normale de testosteron din sânge; funcţionarea normală a sistemului imunitar; protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ; procesul de diviziune celulară; sinteza normală a ADN. Polenul este bogat în fitoestrogeni şi este o sursă naturală de aminoacizi, vitamine, minerale şi antioxidanţi. Panax ginseng (Ginseng) sprijină activitatea normală a sistemului nervos şi contribuie la diminuarea unui mare număr de factori nefavorabili. Tribulus terrestris (Colţii-babei) şi Onopordonium acanthium (Scai-magaresc) sprijină activitatea sexuală şi funcţiile sistemului reproductiv, ajuta la creşterea libidoului. Astragallus glycyphyllos (Unghia-găii) sprijină spermatogeneza normală. Hypericum perforatum (Sunătoarea) şi Valeriana officinalis (Valeriană, Odolean) îmbunătăţesc funcţiile sistemului nervos şi bună dispoziţie, creând condiţii adecvate pentru activitatea sexuală. Ginkgo biloba (Ginkgo) şi Zingiber officinalis (Ghimbir) îmbunătăţesc aportul de sânge către organele sexuale şi contribuie la circulaţia normală a sângelui în zona pelviană. Viola tricoloris (Trei-fraţi-pătaţi) contribuie la funcţionarea normală a activităţii hormonale. Verbena officinalis (Verbina) ajută la desfăşurarea normală a funcţiilor sistemului reproductiv feminin şi contribuie la atingerea sensibilităţii sexuale maxime.

Efecte:

Susţine activitatea sexuală masculină

Contribuie la bună circulaţie a sângelui în zona pelviană

Optimizează performanţele sexuale

Contribuie la menţinerea echilibrului hormonal

Contribuie la menţinerea concentraţiilor normale de testosteron din sânge şi la funcţionarea normalăa sistemului imunitar

Instrucţiuni de utilizare: Numai pentru adulţi. 1-2 capsule/zi, cu 2 ore înainte de actul sexual, în timpul sau după masă, cu o cantitate suficientă de apă.Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un stil de viaţă sănătos. A nu se lasă la îndemână şi la vederea copiilor mici. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.

Contraindicaţii: Contraindicat copiilor şi femeilor însărcinate sau care alăptează, precum şi în caz de afecţiuni grave de natură hepatică, renală, cardiacă, neurologica sau psihică. Contrindicat persoanelor alergice la produsele apicole sau la oricare alt ingredient al produsului. INTERZIS SPORTIVILOR!

Pachetul conţine: 40 de capsule x 425mg

 

Importator: SC Proderma Int Srl

Str Cauzasi, nr 33 bis, ap 1, sector 3, Bucuresti

Tel: 0745366906/0748152522

mail: office@proderma-eu.com

www. proderma-eu.com

 

Distribuitor: SC Green Power Distribution SRL

Str. Principală Nr 444, Frumusani, Jud. Calarasi

Tel: 0342 220 185

mail: office@greenpowerdistrib.ro

www.greenpowerdistrib.ro

Alte articole despre:

Comentarii


Laurentiu Stan

Buna ziua, Doresc informatii cu privire la produsul Eromax.

Dec. 24, 2017, 11:44 a.m.
0
0
Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha