30
None

Purificarea organismului în sezonul cald cu remedii ayurvedice

Vara, cu abundența de fructe și legume, este anotimpul cel mai potrivit pentru o detoxifiere completă a organismului.

Alimentația preponderent vegetală, pe bază de legume și fructe, mișcarea, starea de bine specifică sezonului estival sunt în avantajul celor care vor sa elimine toxinele din organism.

În primul rând este indicat și necesar să facem cât mai multă mișcare în aer liber: plimbări prin parcuri și păduri, pe jos sau cu bicicleta, reprize de jogging, etc, toate acestea ajutându-ne să ne punem în mișcare mușchii și sângele. Permite, de asemenea, o mai bună oxigenare a plămânilor și o intensificare a proceselor de ardere a impurităților acumulate în exces de corp.

Apoi, pentru îndepărtarea acestor impurități este important să ne hidratăm cat mai bine urmărind să consumăm zilnic minim 2 litri de apă plată sau de izvor, ori macerate din plante cu virtuți purificatoare.

Pentru purificarea corpului și în special a sângelui putem folosi remedii pe baza de plante medicinale cum ar fi suplimentul alimentar ayurvedic MARGUSA, 100% natural, marca AYURMED. Acest supliment contine două dintre cele mai cunoscute plante medicinale pentru efectele lor purificatoare și antioxidante: Melia azadirachta și Glycyrrhiza glabra. Această combinație asigură produsului un puternic efect detoxifiant asupra ficatului, efect depurativ și antiinflamator asupra sângelui, curăță tenul de diferite erupții și ameliorează eficient durerile articulare. MARGUSA tonifică și energizează organismul și contribuie la stimularea sistemului imunitar. Acest supliment se administrează atât copiilor, cât și adulților în doze de 1-2 comprimate de 2-3 ori pe zi înainte cu 30 de minute de masă, contribuind la o mai bună purificare a sângelui, a ficatului și a pielii, cu efect antiinflamator, imunostimulator și regenerator.

Tot în vederea purificării corpului este important să combatem tulburările tranzitului intestinal, în special constipația. Pentru acestea putem folosi cu succes remediul ayurvedic TRIFYLA, marca AYURMED. Acest supliment protejează sistemul digestiv, menține echilibrul florei bacteriene intestinale, reglează tranzitul intestinal, ajutând la evacuarea intestinului gros și implicit la eliminarea toxinelor. Aceste efecte remarcabile se datorează plantelor prezente în compoziția acestui supliment, și anume fructele de Amalaki (Emlica offcinalis), Haritaki (Terminalia chebula) și Bibhitaki (Terminalia belerica). Amestecul acestor trei fructe are, de asemenea, o puternică acțiune antioxidantă, preventiv și curativ antitumorală, antifebrilă, antiinflamatoare, antibacteriană și antivirală. TRIFYLA se poate administra cu succes  atât copiilor, cât și adulților în doze de 1-2 comprimate de 2-3 ori pe zi, înainte de masă cu 30 de minute.

Un alt element important pentru purificare este introducerea în alimentația zilnică a cât mai multe crudități, reprezentate de fructe, zarzavaturi și verdețuri de sezon, legume, toate consumate ca atare sau sub formă de sucuri și salate. Aceaste categorii de alimente trebuie, să capete o pondere din ce în ce mai mare în meniul nostru zilnic. În cazul în care am început vara cu câteva kilograme în plus care ne dezavantajează putem utiliza cu succes suplimentul ayurvedic SLEMOL, marca AYURMED. Acesta temperează pofta de mâncare exagerată și bulimia nervoasă, împiedică formarea grăsimilor din glucide, scade nivelul colesterolului sangvin, intensifică procesele de ardere, contribuind la combaterea obezității și complicațiilor ei. SLEMOL se administrează 1-2 comprimate de 2-3 ori pe zi cu 30 de minute înainte de masă.

Urmărind să aplicați toate aceste indicații vă creați condițiile optime pentru a avea o VARĂ MINUNATĂ!

Remedii ayurvedice 100% naturale pot fi gasite pe www.ayurmed.ro

Alte articole despre:

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha