5
None

Informatii esentiale despre tensiunea arteriala si cum o puteti mentine sub control cu SENDO

Tensiunea arterială poate oferi indicii importante despre starea generală de sănătate a unui om și despre stilul de viață pe care acesta îl are. Mai jos vă prezentăm două soluții pentru măsurarea și ținerea sub control a tensiunii - un capitol esențial pentru sănătatea fiecărei persoane.

Ce înseamnă “tensiune arterială normală”?

Din punct de vedere al condițiilor externe, o tensiune normală poate exista dacă, în momentul măsurării, sunt excluse variabile precum stresul, frica, temperaturile extreme, activitățile fizice realizate cu câteva minute înainte sau consumul ridicat de cafea.

De cele mai multe ori, tensiunea normală are valori de 120/80 mmHg. În caz contrar, poate fi vorba despre cazuri de hipotensiune sau hipertensiune.

Hipotensiune

Scăderea tensiunii poate avea la bază cauze precum: deshidratarea accentuată, diabetul, reacțiile alergice sau insuficiența cardiacă, acestea fiind alimentate de un stil de viață dezordonat și de o dietă nesănătoasă. În ceea ce privește simptomele, acestea sunt diferite de la caz la caz, dar cele mai întâlnite sunt: durerile de cap, amețelile, stările de leșin, vederea neclară și senzația de pierdere a echilibrului.

Hipertensiune

În ciuda faptului că poate fi asimptomatică și există posibilitatea ca pacientul să nu resimtă direct efectele sale asupra organismului (durerile de cap sau amețelile), hipertensiunea arterială este un factor de risc major pentru infarct (atacul de cord), anumite boli renale cronice, insuficiență cardiacă sau anevrismul aortic. Chiar și o creștere moderată a valorilor tensiunii arteriale este asociată cu o speranță de viață mai redusă.

Pentru a avea o imagine clară asupra stării tensiunii arteriale, este importantă măsurarea ei în mod regulat cu ajutorul unui tensiometru, precum tensiometrul digital SENDO, care oferă valori exacte, ușor de înțeles pentru toată lumea.

Utilizând Sendo acasă, dumneavoastră puteţi conta pe un rezultat exact al măsurării tensiunii arteriale, сomparabil cu măsurarea efectuată de un specialist.

Câteva dintre avantajele folosirii tensiometrului SENDO Advance:

1.      Extrem de precis, având la bază tehnologie japoneză testată clinic;

2.      Rezistenţă la utilizare îndelungată. Tensiometrele SENDO au o garanție de 5 ani;

3.      Uşor de întrebuinţat – este prevăzut cu un singur buton;

4.      Măsoară pulsul;

5.      Detectează aritmiile;

6.      Include funcția de memorare a ultimelor 30 de măsurări;

7.      Este însoțit de adaptor pentru priză.

Cu ajutorul tensiometrului SENDO Advance veți putea monitoriza cu exactitate starea sănătății sistemului cardiovascular.

Mai mult decât atât, acum beneficiați de un aliat în plus pentru tensiunea dumneavoastră arterială: Amiko.

Amiko este un supliment alimentar conceput special pentru a menține o tensiune arterială normală. Cu formula unică X120/80 și combinația de extract de păducel atent selecționat, magneziu și vitamina B6, Amiko contribuie la starea de sănătate a inimii.

Formula unică Х120/80  conține extract de usturoi, potasiu și vitamina B1. Împreună, acestea sprijină sănătatea sistemului cardiovascular, menținerea nivelurilor normale de colesterol și a nivelurilor normale de lipide în sânge, contribuie la menținerea tensiunii arteriale normale și la funcționarea normală a sistemului nervos.

Doar în perioada 15 iulie – 15 august, veți găsi în farmacii pachetul promoțional SENDO Advance + Amiko.La orice tensiometru SENDO Advance achiziționat, primiți cadou o cutie de Amiko (30 de capsule).

Alte articole despre:

Comentarii


Marton Vladimir

Buna ziua ! Am achizitionat un tensiometru Sendo si am gasit in pachet si acest medicament AMIKO. As dori mai multe informatii. Il aveti si in farmacia dumneavoastra online ? La ce pret ?

Feb. 4, 2017, 3:56 p.m.
7
3

Stanescu Nicolae

Ma intereseaza despre acest medicament AMIKO daca se poate achizitiona si de unde

Jan. 1, 2018, 9:10 p.m.
9
2
Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha