48
None

Ciuperca lui Dumnezeu (1)

                Produs japonez de calitate excepţională, acum şi în Romania     

     Agaricus Blazei Murill e cunoscută sub numele de „Ciuperca lui Dumnezeu” sau „ciuperca-minune”, şi pe bună dreptate, deoarece s-a descoperit că ameliorează o serie impresionantă de afecţiuni. Aceasta poate fi achiziţionată sub formă de pulbere, 100% naturală.

     La noi în ţară, această ciupercă miraculoasă se găseşte, în unele farmacii şi plafaruri, sub forma suplimentului alimentar Bio-Active MC Oyama, produs în Japonia şi importat de SC Euro-Japan Trading SRL. Acesta se administrează în funcţie de înălţime, greutate, diagnostic şi de tratamentul dat de medicul curant. Bio-Active MC conţine 100% extract de Agaricus Blazei Murill, în formă de pudră (microcapsulă), şi se dizolvă în apă la temperatura camerei. Pentru prevenţie se ia un pliculeţ pe zi sau chiar unul la două zile, iar în cazurile grave se pot consuma chiar şi şase pe zi.

     ATENŢIE! Tratamentul prescris de medic nu se întrerupe, ci se testează compatibilitatea cu Bio-Active MC, la achiziţionarea acestuia. Firma producătoare cultivă şi procesează această ciupercă de peste 15 ani şi, de-a lungul timpului, a comercializat-o sub formă de tinctură, tablete şi produs uscat. Dar pudra a dat cele mai bune rezultate, deoarece ajută organismul cu probleme să poată asimila tot ceea ce conţine produsul.

     Rezultate pozitive în numai 10-12 zile

     De-a lungul timpului, s-a constatat că suplimentul Bio-Active MC le-a redat speranţa bolnavilor de cancer şi le-a îmbunătăţit viaţa celor care suferă de diabet şi probleme de glicemie, tensiune arterială, colesterol mărit, deficienţe ale sistemului hormonal, ateroscleroză, osteoporoză, dereglări ale sistemului nervos, diverse boli dermatologice, obezitate, sistem imunitar slăbit şi hepatite. De asemenea, contribuie la favorizarea absorbţiei intestinale, detoxifierea organismului, reglarea contracţiei musculare, regenerarea capilară şi epitelială şi păstrarea funcţiei reproductive. Aceste beneficii au fost confirmate de Asociaţia Japoneză de Cancer şi de Asociaţia Farmaceutică Japoneză. Dacă respectaţi indicaţiile de administrare, în 10-12 zile trebuie să apară îmbunătăţiri în starea de sănătate, iar după una-două luni, efectele pozitive se pot constata şi în urma analizelor. Este bine de ştiut că rezultatele variază în funcţie de organismul fiecărei persoane.

     Mai multe mărturii şi informaţii utile puteţi găsi pe site-ul importatorului www.ejtrading.eu sau la numerele de telefon: 0244/376.099, 0723/933.017

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha