None

Detoxifierea şi curăţarea colonului

     Stresul de zi cu zi, alimentele pline de E-uri, medicamentele, aerul poluat şi somnul dezordonat duc la dereglări ale metabolismului şi la acumulări de toxine în organism.

     Detoxifierea este indicată, în general, la fiecare schimbare de anotimp, pentru a ajuta organismul să elimine toxinele exo- şi endogene acumulate. Ea se poate realiza prin tehnici interne (dietă, hidrocolonoterapie, diuretice, sudorifice, acceleratoare de tranzit etc.) şi externe (peeling-gomaj corporal, saună uscată, etc.).

     Dieta de detoxifiere - Această metodă de alimentaţie se aplică pe perioade scurte şi poate fi repetată de mai multe ori pe an. În general, o cură de 10 zile de detoxifiere este binevenită, de 2-3 ori pe an. În această perioadă se consumă numai fructe şi legume şi se elimină complet carnea, prăjelile, ouăle, grăsimile, condimentele de orice fel, sosurile şi maionezele, fructele de mare, medicamente - în măsura în care este posibil -, fumatul, cafeaua, băuturile alcoolice, cele care conţin cofeină sau cele sintetice şi carbogazoase. Sunt permise doar sucurile naturale de fructe şi legume proaspete, de preferinţă preparate acasă; laptele şi iaurtul degresat, brânzeturile foarte slabe, de tipul brânză de vaci, urdă, telemea desărată de vaca sau caş de vacă. De asemenea, sunt indicate seminţele şi fructele oleaginoase ca: migdale, alune de pădure, castane comestibile.  

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha