None

Siropurile naturale necesare dezvoltării copiilor

     În perioada rece, organismul tău este supus acţiunii diferiţilor factori nocivi: frig, stres, oboseală etc. Toamna şi iarna nu mai ai energia din timpul verii şi acest lucru îţi afectează randamentul şi starea de sănătate.

     Siropurile sunt o sursă naturală de nutrienţi care măresc rezistenţa organismului faţă de infecţii, faţă de anemie şi ajută copiii să se adapteze la eforturile fizice şi intelectuale.

     Iată câteva siropuri naturale care au diverse efecte benefice pentru copiii noştri:

  • Sirop de ceapă – util în cazul tusei din angină şi faringită;
  • Sirop cu hrean - util în caz de tuse şi răceală; tratamentul durează 10 zile;
  • Sirop cu eucalipt - util în răceală şi tuse;
  • Siropurile de cătină - cresc puterea de concentrare şi au efect energizant, antigripal, întărind sistemul imunitar;
  • Siropul de măceşe - este  vitaminizant, tonic, având proprietatea de a întări organismul; de asemenea, grăbeşte vindecarea gripei, scade temperatura corpului în timpul acceselor de febră şi creşte pofta de mâncare.
  • Siropul de pătlagină - calmează tusea şi este expectorant, recomandat în afecţiunile căilor respiratorii, în laringite, bronşite, în cazul tusei convulsive, dar şi pentru eliminarea limbricilor.  

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha