14
None

Bolile de piele şi medicina integrată Sciencemed

     „Am doi copii care au facut eczeme de când au fost sugari. Erupţiile apăreau întotdeauna legate de căldură, mai ales în pliurile pielii, pe ambele părţi laterale ale coatelor şi genunchilor. Am încercat multe unguente şi loţiuni, care au reuşit să îmbunătăţească problema lor doar parţial. Am încercat orice, să le facem baie în fiecare zi, săpunuri speciale, creme şi loţiuni după fiecare baie, preparate cu cortizon.”     

     „Fetiţa mea, care are 2 ani şi jumătate, are o eczemă pe faţă şi pe părţile ei intime. De mai mult de două luni nimic nu pare să ajute. Medicul ei nu o trimite la dermatolog până nu ne convingem că nu este o alergie obişnuită. Nu am găsit încă nimic care să o calmeze. În plus şi băiatul meu, de 7 ani, are şi el o eczemă severă pe faţă şi o roşeaţă extinsă pe mâini, pe piept şi pe spate şi care se întinde în jos.

     O are de acum un an şi a crescut treptat; la început era doar în jurul gurii, apoi a mers mai jos pe mâini, pe piept şi pe spate. Gleznele şi tălpile sunt în totalitate curate, fără eczemă. Nu s-a scărpinat deloc până acum recent; a început să se scarpine pe faţă când începea să se umfle. Medicul mi-a spus că nu este tipic şi că acest lucru poate implica şi alte probleme, aşa că el a trecut printr-o serie de teste. Nu a apărut până acum 

     Am încercat hidrocortizon şi multe unguente şi tratamente,  inclusiv naturiste. Singurele care au mers au fost steroizii şi imunosupresoarele. Însă a trebuit să-l oprim tratamentul din cauza faptului că smalţul dentar a început să se spargă şi să se păteze, iar stomatologul mi-a spus că s-ar putea ca medicaţia să fie cauza. Am ajuns într-un punct în care nu ştiu ce să mai fac mai departe.”     

     Tulburările manifestate la nivelul pielii reprezintă o modalitate de exprimare a unor probleme mai profunde. Ce arată pielea este doar ceea ce apare la suprafaţă. Ceea ce există în interior, partea din umbră, dar cea mai importantă pentru vindecare, poate avea o istorie îndelungată, o intensitate mare sau o afectare a mai multor organe sau sisteme.     

     Investigarea modificărilor care pot determina apariţia tulburărilor la nivelul pielii se poate efectua cu ajutorul medicinei integrate Sciencemed, prin efectuarea unui consult iniţial homeopat, în urma căruia se stabileşte diagnosticul integrat mintal, fizic şi emoţional al pacientului şi remediul corespunzător. Urmează investigarea electrosomatografică, prin care se va stabili diagnosticul funcţional al organelor şi sistemelor, obţinându-se informatii şi despre alte organe şi sisteme de eliminare şi detoxifiere (ficat, rinichi), de metabolism şi glande hormonale, circulator, respirator, limfatic sau activitatea cerebrală. Consultaţia poate fi urmată de testarea de biorezonanţă Paul Schmidt, care evaluează nivelul de energie al organismului, la nivelul chakrelor, meridianelor, diferitelor organe şi sisteme şi este completată cu o primă terapie de armonizare, chiar la cabinet.

     Consultul se poate completa, în funcţie de situaţie, cu testarea de viruşi, bacterii şi paraziţi şi cu testări alergologice pentru 1000 de alergeni, finalizându-se cu prepararea de tablete impregnate energetic şi informaţional cu frecvenţe proprii pacientului.     

     Problemele care pot apărea la nivelul pielii exprimă de multe ori tulburări profunde, care se exprimă mai devreme sau mai târziu la nivelul altor organe şi sisteme. Lipsa de diagnosticare precoce şi prescrierea unor tratamente care inhibă această reacţie a pielii pot duce la agravarea treptată a acestei probleme. Ca urmare, vor apărea afectări din ce în ce mai profunde şi mai complexe, care pot evolua spre boli cronice. Diagnosticarea şi tratamentul precoce sunt cele mai importante în viziunea medicinei integrate Sciencemed.  

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha