None

Cosmetica Hofigal tot mai aproape de natura

“Principiile active ale unei plante medicinale sunt compuşi care îi conferă acesteia eficacitate şi cărora planta le datorează puterea ei de vindecare”, spunea Eric Favre în cartea sa “Fitonutriţie şi fitoterapie”.

La ce ne aşteptăm atunci când folosim o cremă?

Spirulin ® este o cremă de întreţinere şi regenerare cu extract total de Spirulina Platensis vie şi ulei de cătină, care revitalizează, hidratează şi protejează faţa de impurităţile din atmosferă, de soare şi vânt, fiind indicată mai ales pentru tenurile mixte. Spirulina Platensis conţine proteină brută, lipide, carotenoizi, vitamina B1, B2, B6, B12, E, oligoelemente.

Spirulin ® sub formă de monodoze nu conţine conservanţi şi nici antioxidanţi. Monodozele care conţin produse cosmetice fără conservanţi înseamnă un alt concept şi o altă cale de a ne îngriji frumos şi sănătos. Tocmai de aceea vom continua să vă prezentăm şi alte produse din gama HOF.VIODANA® care se pretează la acest mod novator de ambalare.

Gama HOF.VIODANA® , care a cucerit medalii de aur şi argint la diverse manifestări ştiinţifice, atât în ţară cât şi peste hotare, conţine 5 produse: crema antirid, crema pentru îngrijirea gâtului, lapte pentru îngrijirea corpului, gel contur ochi, gel pentru plajă, lapte demachiant, produse care au în compoziţie exclusiv principii active naturale.

Crema antirid este indicată la orice vârstă pentru întreţinerea tenurilor uscate şi deshidratate, pentru prevenirea apariţiei ridurilor. Acţiunea componentelor bioactive din uleiul de cătină cumulată cu acţiunea Coenzimei Q10 asigură refacerea structurii şi elasticităţii tenului, atenuează şi întârzie procesul natural de îmbătrânire a ţesuturilor epidermice, iar Spirulina stimulează metabolismul şi regenerarea celulară.

Ca orice parte a corpului care se cere îngrijită, gâtul sau mai bine zis decolteul are nevoie de hidratare, masaj, de tonifiere a pielii, ceea ce se poate realiza cu succes prin utilizarea cremei pentru îngrijirea gâtului . Aceasta se aplică dimineaţa şi seara printr-o uşoară masare a zonelor deshidratate şi ridate ale pielii gâtului. Prin asocierea extractului de castan, de nalbă şi a uleiului de cătină cu Coenzima Q10 este potenţată acţiunea sinergică a unor principii bioactive prezente în aceste extracte.

Destinat hidratării normale a zonei oculare, gelul de contur pentru ochi se aplică în jurul acestora şi pe pleoape, prin mişcări circulare, dimineaţa şi seara, după demachiere. Complexul tincturii de echinacea cu uleiul de cătină asociat cu Coenzima Q10 acţionează sinergic în lupta împotriva radicalilor liberi şi previne apariţia formării cearcănelor.

Laptele pentru îngrijirea corpului se aplică dimineaţa şi seara prin masarea uşoară a pielii corpului. Pielea capătă un aspect proaspăt, natural, şi asta datorită asocierii uleiului de cătină cu Coenzima Q10.

Laptele demachiant, fiind un produs cosmetic în care există asocierea fericită dintre extractul de muşeţel şi Coenzima Q 10, realizează o demachiere profundă la nivelul pielii obrazului, elimină impurităţile de la nivelul tenului adunate peste zi şi asigură o catifelare cât mai bună.

Compania noastră s-a gândit că folosirea în cantităţi cât mai mari a principiilor active naturale în produsele cosmetice va îmbunătăţi aspectul fizic atât al femeilor cât şi al bărbaţilor, amintind în final ideea marelui Eminescu: ”Natura nu moare niciodată ”.

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha