30
None
244

Gând şi energie

Ai grijă ce-ţi doreşti, că s-ar putea îndeplini! V-aţi întrebat vreodată de unde a venit vorba asta? Probabil că da. Mulţi dintre voi ştiu şi răspunsul, deşi, de cele mai multe ori în viaţă, nu îl conştientizăm cu adevărat. Dorinţa nu e altceva decât un gând. Un gând puternic care se poate manifesta în realitatea imediată dacă persoana depune foarte multă energie în materializarea lui. Am putea înlocui sintagma, fără să greşim deloc, cu: ai grijă ce gândeşti, că s-ar putea întâmpla! Putem merge chiar mai departe, spunând: ai grijă ce vorbeşti, căci, nu-i aşa, cuvintele sunt exprimarea gândurilor (dorinţelor) noastre. Biblia spune: „La început era Cuvântul şi Cuvântul era la Dumnezeu şi Dumnezeu era Cuvântul”. Puterea cuvântului (gândirii) a fost de atât de multe ori demonstrată, că nu ar avea sens să o mai facem şi noi. Şi totuşi, zi de zi decidem să nu aplicăm ceea ce de foarte mulţi ani ni se spune.

Era vitezei, era tehnologiei, era robotizării. Ne grăbim, avem deadline-uri, scopuri înalte, puţin timp pentru noi (către deloc) şi multe gânduri nepotrivite, exprimate în chiar mai multe cuvinte nepotrivite: M-am trezit târziu, nu voi reuşi să fac azi şi şeful se va supăra pe mine! Nu pot să termin la timp lucrarea! Nu îmi ajung banii! Nu voi lua examenul! Locul meu de muncă este total nepotrivit! Ce maşină proastă am! Uite cum arată casa mea, nu voi avea niciodată o casă mai frumoasă! Vi se par cunoscute afirmaţiile de mai sus? Este, oare, cineva care nu a spus măcar o dată în viaţă ceva asemănător? Poate. Dar şansele sunt infime. Cei mai mulţi dintre noi gândim asta peste 80% din timpul nostru. Cu cât ne spunem asta mai mult, cu atât o vom face şi mai des.

Problema e că toate aceste afirmaţii nu fac decât să ne inducă stres şi să ne sece de energie. Pe zi ce trece devenim mai trişti, mai temători, mai nervoşi, mai obosiţi, mai agitaţi. Suntem tot mai predispuşi la boli (de la cele mai banale, până la unele foarte grave). Luăm din ce în ce mai multe medicamente şi ne simţim din ce în ce mai rău. Căutăm mereu în afară răspunsuri care se află, de fapt, în interior.

Ştiaţi că bolile stomacului sunt legate de o neputinţă în a digera anumite experienţe de viaţă? Că problemele respiratorii indică refuzul nostru de a lăsa viaţa să curgă liberă prin noi? Că ne îmbolnăvim de inimă pentru că nu manifestăm iubirea şi nu ne ascultăm inima, reprimându-ne emoţiile şi sentimentele?

Bine, bine, veţi spune, ce e de făcut? Suntem aşa din cauza societăţii, nu putem să ne ducem în pădure şi să medităm, trebuie să trăim aici, printre oameni, cu deadline-uri, cu slujbe, cu probleme… E adevărat. Dar putem, în orice moment, să decidem că vrem altceva pentru noi şi să acţionăm în acest sens.

Un prim pas ar fi scanarea blocajelor energetice pe care ni le-am produs deja, rezolvarea lor şi apoi menţinerea unui stil de viaţă sănătos, a unei gândiri care să ajute şi a unui regim alimentar potrivit, care să ne crească energia.

Biorezonanţa Paul Schmidt, pe care o folosim în cadrul metodei de Medicină Integrată ScienceMed, identifică blocajele energetice la nivelul chakrelor, meridianelor şi principalelor organe şi sisteme: creier, sistem endocrin, organe genitale, sistem osteoarticular, aparat digestiv, aparat urogenital, sistem nervos autonom şi aparat cardiovascular. Tot aparatul de Biorezonanţă Paul Schmidt poate testa medicamentele alopate pe care le ia pacientul când vine la consultaţia de medicină integrată, dar şi remediile homeopate, gemoterapice şi fitoterapice pe care le recomandăm în terapie, în urma consultaţiei complete.

Consultaţia de Medicină Integrată ScienceMed combină biorezonanţa cu electrosomatografia interstiţială (care face diagnosticarea corpului fizic la nivel celular), anamneza homeopată (diagnosticarea la nivel fizic, mental, emoţional, în urma căreia rezultă remediul de tip constituţional ce acţionează pe toate cele 3 niveluri), Terapia florală Bach (diagnosticare la nivel emoţional), consultaţia fitoterapică şi gemoterapică (pentru stabilirea de remedii naturale care să ajute corpul să lupte cu boala).

În timpul consultaţiei, medicul de Medicină Integrată vă va oferi şi alte informaţii şi sfaturi utile despre cum să ne menţinem echilibrul energetic.

Dr. Mihaela Hanganu, ScienceMed Romania

Ştiinţa în armonie cu natura

www.sciencemed.ro

ScienceMed Bucureşti: 0723.175.208

ScienceMed Buzău: 0735.779.330

ScienceMed Cluj Napoca: 0740.204.633

ScienceMed Timişoara: 0728.053.976

Alte articole despre:

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha