24
None

În viață faci alegeri, tu ce alegi pentru viața ta?

Evenimente susținute sub egida Academiei Pharma Nord

În perioada septembrie- decembrie compania Pharma Nord va organiza o serie de zece evenimente focusate pe Prevenție, Nutriție și Secretul longevității: combinația unică de Seleniu și Coenzima Q10 ce și-a dovedit efectele în studiul științific Kisel10- ale cărui rezultate vor fi prezentate în cadrul evenimentelor.

Seria de evenimente de sub egida Academiei Pharma Nord sunt menite să ajute specialiștii în domeniu să își însușească noi informații din domeniul medical, să deprindă cum să identifice un supliment alimentar de calitate, cu o biodisponibilitate dovedită, să informeze pacienții cu privire la importanța documentării științifice înainte de a folosi un supliment alimentar samd.

Experiențele vor fi împărtășite de specialiști în medicină preventivă și alternativă, recunoscuți la nivel național și internațional.

Participanții vor fi întâmpinați cu multe surprize, pe care le pot descoperi dacă se înscriu la evenimente pe site-ul www.pharmanord.ro sau sunând la numărul de telefon: 0732.336.568.

„Pentru noi, cei de la Pharma Nord, medicina preventivă stă la baza dezvoltării produselor de înaltă calitate farmaceutică dorind astfel să furnizăm pacienților toate informațiile necesare pentru alegerea cu grijă a suplimentelor alimentare. Este important ca ei să cunoască studiile care stau la baza dezvoltării produselor precum și informațiile referitoare la biodisponibilitatea lor.
Ne bucurăm să venim în sprijinul specialiștilor cu o serie de evenimente dedicate, create sub egida Academiei Pharma Nord, urmând tendința comunicării internaționale, evenimente ce și-au dovedit valoarea de-a lungul timpului, în alte țări în care compania noastră activează
“. Lucian Blaga, Director Comercial, Pharma Nord România.

Pharma Nord este unul dintre cei mai importanți producători de suplimente alimentare şi remedii naturale din Europa, ce dezvoltă şi fabrică suplimente alimentare, remedii naturale şi medicamente în Danemarca. De-a lungul timpului Pharma Nord şi-a câştigat reputaţia unui jucător inovativ şi vizionar pe piaţa nutraceuticelor.
Phama Nord a fost prima companie care a introdus coenzima Q10 pe piaţa europeană. Produsul său, Bio-Quinonă Q10 a fost lansat în 1990 şi a ajuns să fie unul dintre produsele de top la nivel mondial, care stă la baza a peste 100 de studii științifice.

Seleniul de la Pharma Nord, ce conține drojdie cu seleniu, patentată, organică, are cea mai mare biodisponibilitate dovedită științific, de 88.7%, produsul având la baza peste 60 de studii științifice ce îi atestă calitatea și capacitatea extraordinară de absorbție.

Acestea sunt doar câteva din multele exemple care arată că Pharma Nord a fost și este un vârf de lance pentru piaţa pe care activează, prin transferarea noilor cunoştinţe și a cercetării continue în dezvoltarea noilor produse.

În România compania activează de peste 18 ani, remarcându-se pe piață datorită biodisponibilității ridicate a produselor, a calității ridicate și recomandărilor medicilor și pacienților ce folosesc suplimentele alimentare Pharma Nord și sunt convinși de proprietățile și beneficiile acestora.
Alte articole despre:

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha