30
None

Încarcă-te cu energie!

Dacă simțiți că aveți din ce în ce mai puțină energie și nu mai sunteți la fel de activi ca în trecut, atunci administrarea unui supliment alimentar cu coenzima Q10 și vitamina C poate avea un impact semnificativ asupra calității vieții dumneavoastră.

Vă simțiți permanent obosiți sau nu mai aveți la fel de multă energie ca în trecut? Vă petreceți serile lenevind în fața televizorului deși nu ați avut o activitate epuizantă în timpul zilei? Poate nu știați dar corpul nostru are capacitatea de a produce energie iar această producție atinge punctul culminant în jurul vârstei de 25 de ani. După această vârstă, producția internă de energie începe să scadă într-un ritm alert. Vestea bună este că putem compensa această scădere a energiei prin administrarea unui supliment alimentar cu coenzima Q10 și vitamina C.

Combustibil pentru celule

Coenzima Q10 este o substanță asemănătoare vitaminelor care este esențială pentru producția de energie de la nivel celular. Când suntem tineri, nivelul de Q10 din organism este suficient de ridicat pentru a asigura producția de energie celulară. Însă, pe măsură ce înaintăm în vârstă, producția internă de energie începe să scadă. Administrarea zilnică a unui supliment cu Q10 contribuie la creșterea nivelului de energie din organism.

Majoritatea oamenilor observă o schimbare în primele două săptămâni de administrare.

Administrarea coenzimei Q10 este asociată cu multe beneficii pentru sănătate:

• Aveți mai multă energie și nu mai obosiți usor

• Aveți mai multă rezistență la efort

• Participă la normalizarea tensiunii arteriale

• Îmbunătățește calitatea pielii, a părului și a unghiilor

• Gingiile au un aspect mai sănătos și scade probabilitatea de sângerare a acestora

• Îmbunătățește activitatea inimii

Vitamina C oferăun „extra boost”

Vitamina C este importantă nu doar pentru sistemul imunitar, pentru sănătatea și frumusețea pielii ci și pentru metabolismul energetic de la nivel celular și astfel potențează efectul suplimentului cu Q10.

Este complet naturală

Coenzima Q10 și vitamina C sunt elemente naturale ale biochimiei umane, iar administrarea lor sub forma unui supliment este mult mai benefică decât administrarea altor substanțe precum ginsengul sau guarana. Acestea din urmă stimulează organismul la fel ca și cofeina dar nu au un rol natural în organism. Un supliment cu Q10 și vitamina C stimulează celulele să producă mai multă energie. Mai mult, efectul obținut de pe urma administrării unui supliment cu Q10 nu dispare, așa cum se întâmplă în cazul „energizantelor” obișnuite. Suplimentul cu coenzima Q10 poate fi folosit o perioadă îndelungată deoarece este sigur și natural.

Produsul original cu Q10 folosit în peste 100 de studii științifice.

Bio Active Q10 Gold este poate cel mai bine documentat produs cu Q10 la nivel mondial și acesta este motivul pentru care cercetătorii l-au ales ca produs de referință al Asociației Internaționale pentru Studiul Coenzimei Q10.

Acest produs a fost folosit în studiul revoluționar Q-Symbio!

Mai multe informații găsiți aici: www.q-symbio.com

Produsul este disponibil în farmacii și magazine naturiste.

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha