14
None

Tratament eficient complet în lupta împotriva acneei

Acneea reprezintă o problemă a pielii care poate afecta orice tip de ten, indiferent de vârstă, totuşi se observă o predispoziţie la această afecţiune în rândul adolescenţilor (13-18 ani).

Factorii declanşatori pot fi diverşi, de la schimbări hormonale, efecte secundare ale tratamentelor medicamentoase, până la un stil de viaţă dezechilibrat (stres, poluare, tutun, s.a.) sau chiar factori genetici.

Manifestarea clinică a acneei se produce prin hiperseboree, hiperkeratinizare, proliferare bacteriană, inflamaţie, toate acestea având ca rezultat afectarea homeostaziei cutanate.

Ingrediente active naturale

Complexul α-pure constă într-o selecţie de 4 ingrediente active care acţionează în fiecare stadiu al acneei. 5 α-avocuta®, substanţă naturală activă extrasă din avocado reglează secreţia de sebum; acidul salicilic are rol exfoliant şi purificator/ anti-bacterian, extractul de boswelia cu rol anti-inflamator, în timp ce glucoza şi xilitolul natural hidratează pielea în profunzime.

Curăţare

Protocolul de îngrijire recomandat începe cu o piele curăţată în prealabil cu ajutorul gelului de curăţare TEEN DERM GEL cu rol exfoliant sau TEEN DERM GEL sensitive, gel purifiant calmant pentru tenul sensibil şi a apei micelare TEEN DERM AQUA.

Tratament şi îngrijire

Soluţiile de tratament pentru acnee retențională: TEEN DERM K, gel-cremă pentru imperfecţiuni şi TEEN DERM K concentrate formulă concentrată, recomandat a se folosi seara. În cazul acneei inflamatorii, gelul-cremă TEEN DERM α-pure elimină imperfecţiunile severe, iar TEEN DERM hydra hidratează tenul acneic sensibilizat de diferite tratamente care usucă pielea. Produsul TEEN DERM este disponibil şi sub formă de mască ce poate fi folosit cu regularitate de 1-2 ori pe săptămână pentru a absorbi şi regla secreţia de sebum menţinând pielea hidratată.

Soluţia ISISPHARMA

Laboratoarele ISISPHARMA cu expertiză franceză în dermato-cosmetice, colaborează cu medicii dermatologi pentru a oferi formule inovative şi eficiente de curăţare, tratare, prevenţie şi protecţie a pielii împotriva acneei.

Gama TEEN DERM reprezintă o soluţie eficientă pentru toate tipurile de acnee, cu ingrediente active selecţionate, complexul α-pure, pentru a restabili echilibrul natural al pielii (homeostazie).

Prevenţie

Gama TEEN DERM se extinde cu produsul UVEBLOCK CLEAN DERM SPF 30 care pe lângă foto-protecție reglează secreţia de sebum fiind potrivit pentru sezonul estival ce se apropie.

Acneea are un impact puternic negativ asupra calităţii vieţii provocând disconfort, sentimente de ruşine, stres, izolare indiferent de vârstă. Uită de acnee cu gama TEEN DERM şi simte-te confortabil în propria piele!

Comentarii


Florin

Ca sa scapi de cosuri e extrem de greu.Trebuie sa tii diete stricte sa mananci fara grasimi si fara lactate. In timp ar trebui sa apara si rezultate.

May 19, 2017, 9 a.m.
0
0
Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha