30
None

Detoxifierea cu extract din sevă de mesteacăn

Detoxifierea reprezintă o paradigmă a gândirii medicale ”moderne”- nevoia de reechilibrare a organismului este evidentă iar punctul de pornire este curățarea profundă a organismului de toxine exogene și endogene.

În ultimă instanță, cauzele îmbolnăvirilor sunt reprezentate de excesele modului nostru de viață: supra-stimulare și supra-solicitare exterioară (activități multiple) și interioară (emoțională), exces dat de alimentație, medicație, poluare, stres etc. Toate acestea creează reziduuri în exces, în principal acide (radicali liberi etc). O bună parte din energia și mineralele organismului sunt folosite pentru a contracara aceste reziduuri. Dacă sunt prea multe și nu pot fi eliminate, în organism apare o stare inflamatorie/subinflamatorie cvasiconstantă care stă practic la baza tuturor patologiilor. Rezultă că vindecarea nu poate avea loc fără înlăturarea acestei stări, prin practicarea periodică a drenajului-detoxifierii. Dacă drenajul se adresează în general țintit unui organ, detoxifierea este mai amplă, realizând curățarea generalizată a organismului.

Primăvara este perioada în care organismul, în mod natural, își accelerează propriile procese de detoxifiere. Dintre remediile lumii vegetale cunoscut pentru rolul detoxifiant, mai ales primăvara, este Mesteacănul.

Seva de Mesteacăn este probabil cea mai cunoscută utilizare a Mesteacănului primăvara. Seva se recoltează primăvara devreme, înainte de deschiderea mugurilor și înfrunzire. Există perioade optime (lună în creștere) și tehnici specifice de recoltare și depozitare. Dacă acestea nu sunt respectate, seva se degradează iar efectul terapeutic este compromis. De asemenea, recoltarea sevei trebuie făcută doar în anumite cantități, pentru a nu distruge arborele.

Extractul din sevă de Mesteacăn – Betula linfa MG=D1, produs gemoterapic Plantextrakt, respectă toate aceste principii:  recoltarea se face din zone ecologice, cu verificarea sănătății arborelui și a purității zonei din care se recoltează. Seva de Mesteacăn este bogată în betulină, în glucoză si fructoză (care îi conferă un gust usor dulce), aminoacizi, derivati terpenici, vitamine  și o serie întreagă de minerale valoroase: calciu, fosfor, magneziu, mangan, zinc, sodiu și fier.

Detoxifierea rezultată este efectul cumulat al acțiunilor: diuretică-depurativă, antiinflamatoare, analgezică, hipocolesterolemiantă, antioxidantă, regenerantă.

Recomandările acestui produs acoperă un larg spectru, fiind recomandat în  menținerea stării de sănătate, în oboseală cronică, convalescențe, adjuvant în afecțiuni la nivel renal, articular, cutanat (îmbunătățeste elasticitatea pielii, în celulită, calviție precoce, dermatoze), în afectări metabolice (hipercolesterolemie, ateroscleroză, hiperuricemie, gută, obezitate), afecțiuni ale cavității bucale (afte, stomatite aftoase). Acest extract gemoterapic se regăsește și în complexe din gama Polygemma de la Plantextrakt: Polygemma 12- Rinichi detoxifiere, Polygemma13 – Piele detoxifiere și Polygemma 14 – Articulații detoxifiere.

Extractul din sevă de Mesteacăn este indicat practic tuturor persoanelor: adulți sănătoși  pentru cure de detoxifiere, în caz de astenie de primăvară, oboseală cronică, perioade din viață solicitante, persoanelor cu patologii cronice sau aflate sub tratamente alopate cronice pentru detoxifiere periodică, copiilor aflați în perioade de creștere sau în caz de suprasolicitare școlară, vârstnicilor cu sau fără patologii diagnosticate, pentru a stimula și curăța periodic emonctoriile, a căror dinamică scade cu vârsta, doamnelor care doresc să aibă o piele sănătoasă și strălucitoare și un ajutor împotriva celulitei, sportivilor care prin „natura profesiei” solicită organismul permanent.

Administrarea recomandată este de 2 ml de 2-3 ori pe zi, în cure de 1-2 luni de zile, primăvara și toamna,1 ml de 2 ori pe zi, dimineața și seara la copiilor de peste 7 ani.

Procesele naturale care au loc în permanență în organism, precum cel de detoxifiere, pot fi sprijinite în mod eficient prin administrarea unor preparate de origine vegetală cu astfel de proprietăți binefăcătoare, iar SEVA DE MESTEACĂN s-a dovedit a fi un campion al detoxifierii organismului.

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha