61
None

Îndreptarea dinților cu sistemul revoluționar SureSmile, la Ortodent, în București

SureSmile este un sistem revoluționar pentru îndreptarea dinților, care ne ajută să oferim un tratament personalizat, cu un timp de purtare al aparatului dentar redus cu 25-30% față de tratamentele clasice. În plus, SureSmile oferă precizie și mai puține vizite la cabinetul de ortodonție. Toate acestea sunt posibile datorită faptului că SureSmile se bazează pe o tehnologie digitală și folosește roboți pentru personalizarea sârmelor aparatului dentar.

Pentru a înțelege de ce SureSmile este diferit, voi explica pe scurt procedeul clasic. Îndreptarea dinților se face, cel mai des, folosind un aparat dentar compus din bracketsi (componentele fixe, care se lipesc pe dinți) și sârme sau arcuri, care se prind de bracketsi și care forțează dinții să se miște. În cadrul unui tratament clasic, sârmele de început (din nichel-titaniu) nu pot fi îndoite manual, astfel că abia după 8-10 luni putem începe personalizarea tratamentului, folosind sârme din oțel, care pot fi îndoite manual.

În schimb, în cadrul tratamentului SureSmile avem posibilitatea personalizării tratamentului de la început. Totul începe cu scanarea 3D a dinților, obținând o simulare tridimensională. Ulterior, programăm pe computer mișcările dinților, din poziția actuală spre cea corectă, iar mai apoi sârmele sunt îndoite de către roboți cu o precizie extraordinară. Roboții pot îndoi sârmele la o temperatură crescută, astfel putând compensa particularitățile dinților fiecărei persoane încă din faza de început a tratamentului, reducând timpul acestuia.

Sârmele folosite la începutul tratamentului sunt confecționate dintr-un aliaj de cupru-nichel-titan, oțel sau beta-titaniu și sunt preferate datorită forțelor reduse și continue de mișcare a dinților, prin activarea termică la nivelul cavității bucale. Pe parcursul tratamentului, pentru a stabiliza mișcările necesare pentru definitivarea tratamentului, vom folosi și sârme cu o rigiditate mai mare.

Tot SureSmile ne oferă posibilitatea îndreptării dinților cu gutiere/alignere. Acestea sunt transparente și mobile, adică pot fi date jos, pentru perioade scurte de timp, în funcție de indicațiile medicului.  Însă mișcarea dinților cu ajutorul gutierelor este limitată și nu se pretează oricăror anomalii dento-faciale. Deseori, se combină tratamentul cu aparat dentar cu cel cu gutiere, acestea oferind mai mult confort estetic.

Cu tehnologia SureSmile putem avea un control total asupra planului de tratament, putând vedea, încă de la începutul tratamentului, cum vor arăta dinții la sfârșitul lui. La Ortodent am introdus încă din 2014 acest sistem, iar în prezent tratăm 99% dintre pacienți cu Sure-Smile, cu rezultate spectaculoase.

Îndreptarea dinților este importantă și din punct de vedere al sănătății organismului, nu numai din punct de vedere estetic. Atunci când dinții sunt drepți, corect aliniați pe cele două arcade, avem o mușcătură corectă, acest lucru însemnă o masticație eficientă și o digestie mai bună. În plus, pe tot parcursul vieții, dinții se mișcă și deși îi putem îndrepta la orice vârstă, cu cât așteptăm mai mult, cu atât pot apărea diverse complicații.

Comentarii


JUAN ALBERTO

Your adress please...rnIl vostro indirizzo prego...rnIhre Adresse bitte..

April 18, 2018, 5:24 p.m.
0
0
Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha