59
None

Medicina integrată Sciencemed tratează personalizat boala de reflux gastroesofagian și afecțiunile osteoarticulare

Orice afecțiune își pune amprenta informațională la nivelul corpului energetic cu luni, chiar ani înainte de debutul ei în planul fizic. De aceea, metoda Sciencemed este salutară în tratamentul complet al pacientului pentru că se adresează atât corpului fizic cât și dezechilibrelor energetice ale organismului.

Pacienta M.G., în vârstă de 44 ani se prezintă la clinica Sciencemed București având următoarele probleme: dureri lombare cu iradiere în șoldul stâng, osteopenie șold, osteoporoză coloană, palpitații, dezechilibre ale glandei tiroide, rigiditate musculară, vedere încețoșată, operație la nivelul glandei tiroide (1993 - tiroidectomie parțială), tratament cu Euthyrox 100 mcg, episoade dispneizante (respirație dificilă), căderea părului, dureri ușoare de cap, episoade mai dureroase au fost în urmă cu 7 ani, durerea apare atunci când se întoarce de pe o parte pe alta în pat, menopauză la 44 ani,  creștere în greutate 9 kg, eructații, reflux gastric, obezitate grad 2, stare de oboseală și neliniște interioară. Consultația completă de medicină integrată Sciencemed stabilește cu ajutorul aparatului de biorezonanță Rayocomp Polar 1000 și al electrosomatografului toate dezechilibrele energetice și metabolice celulare care au condus la apariția bolilor în plan fizic, iar anamneza homeopată stabilește  remediul constituțional al pacientei.

După 3 luni de tratament, 15 ședinte de echilibrare energetică și 12 ședințe de masaj cu pietre de jad și turmalină, pacienta are un tonus mai bun, se simte energică, rigiditatea musculară a scăzut cu 30% în prima luna, ulterior în procent de 80%. După aproximativ 2 luni de tratament părul nu a mai căzut  la fel de mult, iar durerile de cap și palpitațiile s-au remis complet. Episoadele de sufocare s-au remis complet. Durerile lombare au scăzut în intensitate în procent de 70%. Episoade dureroase mai apar doar la schimbări bruște de temperatură. Eructațiile și refluxul gastric au dispărut iar pacienta a reușit să slăbească 10kg într-un interval de 3 luni de tratament, se simte mai ușoară și prezintă o dorință mai mare pentru a face cât mai multe lucruri într-o zi. Simte că s-a îmbunătățit și calitatea somnului, adoarme mult mai ușor, chiar dacă se mai trezește să meargă la baie, adoarme din nou cu ușurință iar visele au reapărut. Starea de neliniște s-a remis.

Oamenii ar trebui să ştie că orice boală porneşte mult mai devreme decât apare în corpul fizic. Iniţial se îmbolnăveşte corpul astral. (Mircea Iorga)

www.sciencemed.ro

Clinici Sciencemed în Romania:

Bucuresti 0723175208

Buzau 0735779330

Cluj Napoca 0740204633

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha