None

Laser-ul cu Lumină Fracţionată

Unul dintre cele mai copiate aparate, dar şi nume de echipament medical, FRAXEL te ajută să îndepărtezi anii de pe chipul tău şi să recapeţi un aspect mult mai tânăr.

FRAXEL este cel mai puternic partener al medicului când trebuie să trateze ritide, leziuni pigmentare, uşoare, moderate şi chiar severe riduri în piele laxa, linii fine, coagulare a ţesutului moale, iregularităţi ale texturii, discromie vasculară, cicatrici de acnee, cicatrici chirurgicale, keratoza actinică, riduri blânde şi moderate periorbitale, melasmă.

Laser resurfacing - procedeul prin care un strat întreg al pielii este îndepărtat prin acţiunea de vaporizare a apei din ţesuturi cu laserul CO2 sau Erbium, ocolit de multe paciente din cauza timpului îndelungat de recuperare şi al complicaţiilor, a fost înlocuit de laserul fracţionat de la FRAXEL, din 2001.

Acum, orice clinică care se respectă unde se realizează  tratamente de întinerire deţine cel puţin unul dintre laserele din familia FRAXEL : - fie Re:fine - laserul cu lungimea de undă de 1410 nm, cea mai blândă opţiune dintre ele, cu efect non-ablativ, Re: store - laserul calibrat la 1550 nm, standardul de aur pentru skin resurfacing fracţională non- ablativă sau Re:pair - cel mai nou laser FRAXEL, ce foloseşte efectele ablative ale CO2 , dar protejează mare parte din ţesutul integru înconjurător al dermului şi produce rezultate dramatice cu un singur tratament, graţie tehnologiei unice patentate şi aprobate de FDA.

MTZ este cuvântul cheie al tehnologiei FRAXEL, adică Microscopic Treatment Zones ( Zone microscopice de tratament ). Această tehnologie pionierată de FRAXEL penetrează la o profunzime şi lărgime precise, protejând celulele stem şi melanocitele papilei dermale.

FRAXEL Re:pair - preferatul chirugilor plasticieni şi esteticieni - este versatil de 4 ori mai repede decât orice alt dispozitiv  fracţional ablativ – graţie exclusivului sistem Intelligent Optical Tracking, ce asigură ca tratamentul să fie uniform, rapid - un tratament tipic al întregii feţe durează doar 30 -40 minute, ceea ce vă permite să trataţi mai mulţi pacienţi şi să vă măriţi întoarcerea  investiţiei.

Livrează cea mai largă gamă de parametri de tratament: interfaţa intuitivă vă ghidează prin selectarea parametrilor - de la superficial la profund (5-70 mJ) şi de la blând la agresiv (5-70% acoperire).  Sistemul optimizează dimensiunea microscopică a spotului pentru fiecare nivel de energie, mărind penetrarea concomitent cu scăderea încălzirii în masă a ţesutulurior înconjuratore.

Este şi singurul echipament fracţional ablativ ce deţine aprobarea FDA  pentru discromie vasculară.

Este o tehnologie clinic dovedită - cercetări extinse cu mai mult de 3 ani de studii clinice de follow-up cu peste 2500 de pacienţi şi 5000 de histologii.

Dr. Stefan Neagu Sadoveanu

Managing Partner

mobil: 0723.23.29.20

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha