46
None

Medicina integrată Sciencemed – o metodă eficientă în tratamentul candidozei

Candidoza vaginală este o infecţie produsă de înmulţirea exagerată a unei ciuperci, Candida Albicans. Ea este prezentă în mod natural în cavitatea bucală, în tubul digestiv, pe piele şi în vagin, alături de o serie de bacterii benefice. Atunci când echilibrul florei este perturbat, poate apărea o supradezvoltare a Candidei Albicans. Cea mai frecventă formă la femei este candidoza vaginală.

Este o problemă comună, care afectează majoritatea femeilor adulte cel puţin o dată pe parcursul vieţii.
Printre principalele simptome ale candidozei vaginale se numără scurgerile vaginale anormale, însoţite de mâncărime şi senzaţie de arsură. Scurgerile vaginale pot varia de la uşor apoase de culoare albă până la scurgeri foarte dense de culoare alb-gălbuie. Mâncărimile şi arsurile se manifestă atât la nivelul vaginului, cât şi la nivelul labiilor, iar în multe cazuri apare şi un miros neplăcut. De asemenea, urinarea devine dureroasă, apare înroşirea şi umflarea vulvei şi dureri în timpul contactului sexual.
Candidoza vaginală poate fi tratată cu medicamente antifungice, fie aplicate local şi în jurul vaginului, fie administrate oral. În cazul infecţiilor mixte, este necesar un tratament combinat. Este foarte important că acest tratament să se realizeze sub îndrumarea unui medic, deoarece sunt şi alte tipuri de afecţiuni ce pot avea simptome asemănătoare candidozei.
Pacientele cu diabet, cu imunitate scăzută din diferite cauze, pacientele care din cauza unei igiene locale excesive îşi distrug flora, precum şi pacientele care urmează tratamente antibiotice o perioadă îndelungată (distrug flora) sunt predispuse la candidoze recurente.

Caz Clinic: O pacientă în vârstă de 52 ani s-a prezentat în clinica noastră pentru infecții vaginale recurente cu Candida de aproximativ 10 ani. Senzația de arsură și mâncărime vaginală apărea o dată la 2 – 3 luni și dura aproximativ o lună; rezistența la antifungice s-a dezvoltat după primii 2 ani de tratament al episoadelor simptomatice recurente.
Pacienta a fost diagnosticată integrat în clinica noastră și s-au stabilit toate dezechilibrele la nivel energetic și celular care au condus la dezvoltarea acestei infecții. Din punct de vedere al diagnosticului alopat pacienta mai suferea de obezitate stadiul 1, gonartroză bilaterală, diabet zaharat și hipertensiune arterială.
Ca urmare a dignosticării complete a primit tratament personalizat care a acționat pe toate dezechilibrele. După aproximativ 3 luni în care pacienta a efectuat 2 ședințe de echilibrare energetică pe saptamană și a urmat tratamentul homeopat, terapia florală Bach și tratamentul cu tablete impregnate informațional care echilibrează metabolismul celular, pacienta a prezentat o îmbunătățire considerabilă a stării de sănătate. Infecția candidozică s-a remis complet după 10 ani de suferință, hipertensiunea arterială s-a normalizat cu doze mult mai mici de tratament alopat, durerile de genunchi s-au ameliorat cu 80% iar glicemia a scăzut de la 160 mg/dl la 130 mg/dl.
În clinicile Sciencemed tratăm pacientul, nu boala de care suferă, tratăm cauza nu efectul. Fiecărui pacient îi sunt acordate 2 ore la consultație pentru că ne interesează să-l cunoaștem în totalitate pentru a-i acorda o terapie personalizată.
Corpul uman este mai mult decât o suma algebrică de aparate și sisteme. Terapia recomandată de noi acționeazaă la nivel fizic, mental, emoțional, celular și energetic. Sănătatea înseamnă mai mult decât absența bolii. Ea reprezintă o stare de armonie cu noi înșine și tot ceea ce ne înconjoară.


www.sciencemed.ro
Clinici Sciencemed în Romania:
București:  0723175208
Buzău: 0735779330
Cluj: 0740204633

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha